Εθελοντική αιμοδοσία στο Σκεπαστό Καλαβρύτων (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Την Κυριακή 17 Ιουλίου 2016 πραγματοποιήθηκε στο πολιτιστικό κέντρο με τη βοήθεια και τη στήριξη του Συλλόγου Σκεπαστού, εθελοντική αιμοδοσία από την κινητή μονάδα του κέντρου αίματος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών από τις 9:00 το πρωί έως τη 13:00 το μεσημέρι.  

Την αιμοδοσία πραγματοποίησαν η κ. Αθηνά Μούγιου Διευθύντρια του Κέντρου Αίματος του Π. Γ. Ν. Π., η κ. Μαρία Παπαγεωργίου Προϊσταμένη του Κέντρου αίματος του Π. Γ. Ν. Π και συμπατριώτισσά μας από το Σκεπαστό  και η κ. Μαρία Παπαδοπούλου Νοσηλεύτρια του Κέντρου αίματος του Π. Γ. Ν. Π. Στην αιμοδοσία προσήλθαν αρκετοί κάτοικοι από το Σκεπαστό αλλά και την ευρύτερη περιοχή.  

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά το ιατρικό προσωπικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών και συγχαίρει τους εθελοντές αιμοδότες για τη συνεισφορά τους προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο. Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας.  

 

Για το ΔΣ  

Η Γραμματέας  

ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
4 + 16 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.