Έσβησε το ''όνειρο'' της Πλατείας Κλειτορίας ;

Ένα έργο που χρόνια περιμένει η Κλειτορία, το μεγαλύτερο χωριό του Δήμου Καλαβρύτων, το οποίο εμπλέκεται άμεσα στην τουριστική κίνηση της περιοχής δεδομένου ότι αποτελεί σημείο πρόσβασης για τα Σπήλαια Λιμνών,τον Αρχαίο Κλείτορα,το Κλίμα του Παυσανία,αλλά και το χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων δεν πρόκειται σε αυτή τη φάση τουλάχιστον να πραγματοποιηθεί.

Ο λόγος για την ανάπλαση της πλατείας Κλειτορίας, ένα έργο που ήταν ενταγμένο στα Ευρωπαϊκά προγράμματα Αγροτικής ανάπτυξης και που η χρηματοδότησή του εγκρίθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο. Μετά την παύση όλων των έργων με αυτή τη μορφή χρηματοδότησης δεν δόθηκε ποτέ εντολή δημοπράτησής του από το αρμόδιο υπουργείο στον Δήμο Καλαβρύτων.

Έτσι χωρίς ευθύνη του Δήμου Καλαβρύτων, οποίος έκανε την στιγμή που έπρεπε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να εκμεταλλευτεί την χρηματοδότηση από τα Ευρωπαϊκά ταμεία, το έργο δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί.

Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξει σχετική τροποποίηση σε ότι αφορά την εισροή χρημάτων για παρόμοια έργα και η η ανάπλαση του κέντρου της Κλειτορίας δεν θα παραμείνει όνειρο.

Θεόδωρος Παπαδόπουλος

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
13 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.