Ερώτηση του Κώστα Μάρκου στη Βουλή με θέμα την αναπροσαρμογή της Τιμολογιακής Πολιτικής των ΕΛΤΑ.

Ο Βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κώστας Μάρκου κατέθεσε ερώτηση, στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού ελέγχου με θέμα την αναπροσαρμογή της Τιμολογιακής Πολιτικής των ΕΛΤΑ. Αφορμή στάθηκε η ανακοίνωση της νέας τιμολογιακής πολιτικής, η οποία, σύμφωνα με το δελτίο τύπου και τις ανακοινώσεις των ΕΛΤΑ, δήθεν προσφέρει επιπλέον όφελος για τους πελάτες. Όμως, μια προσεκτική μελέτη αυτής αρκεί για να διαπιστώσει κανείς ότι τελικά έχουν μεσολαβήσει μεγάλες αυξήσεις στα ταχυδρομικά τέλη, σε αντίθεση με τα όσα η Κυβέρνηση της ΝΔ ευαγγελίζεται.

Με δεδομένο ότι τα Ελληνικά Ταχυδρομεία προσφέρουν υπηρεσίες, εξυπηρετώντας το δημόσιο συμφέρον, με προεκτάσεις στον πολιτισμό, τα γράμματα και την ενημέρωση, εξαιτίας της ανάγκης κυκλοφορίας βιβλίων και εντύπων, λογοτεχνικών, επιστημονικών, εβδομαδιαίων, δεκαπενθήμερων και μηνιαίων εφημερίδων, των οποίων το κόστος αποστολής είναι πολύ μεγαλύτερο από την αξία τους, ο κ. Μάρκου απηύθυνε στον αρμόδιο Υπουργό ερωτήματα σχετικά με την πρόσφατη αναδιαμόρφωση της τιμολογιακής πολιτικής από τα ΕΛΤΑ, κάνοντας μάλιστα ιδιαίτερη αναφορά στην κοινωνική διάσταση, που υπηρετούν και το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν τα τελευταία 186 χρόνια σε όλη την επικράτεια.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
17 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.