Ερώτηση του Α. Τσιγκρή στον Υπουργό Ναυτιλίας για την πορθμειακή γραμμή “Αίγιο - Άγιος Νικόλαος”

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Ναυτιλίας για την επαναλειτουργία της πορθμειακής γραμμής  Αιγίου – Αγίου Νικολάου.
Σύμφωνα με την ερώτηση του Αχαιού βουλευτή:
«Η επαναλειτουργία της πορθμειακής γραμμής  Αιγίου – Αγίου Νικολάου Φωκίδας, μπορεί να αποτελέσει παράγοντα ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής. 
 
Το κοινό πολιτισμικό, αρχαιολογικό, θρησκευτικό και ιστορικό υπόβαθρο μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στη στενότερη σχέση και συνεργασία των δήμων της Αιγιάλειας και της Δωρίδας. 
 
Η επαναλειτουργία της πορθμειακής γραμμής  Αιγίου – Αγίου Νικολάου θα προσελκύσει περισσότερους τουρίστες στις δύο περιοχές, θα διευκολύνει τη μετακίνηση των κατοίκων και θα κάνει γρήγορη και ασφαλή τη μεταφορά των ευπαθών αγροτικών και αλιευτικών προϊόντων μας. 
 
Η επαναλειτουργία του πορθμειακού άξονα Αιγίου – Αγίου Νικολάου, αποτελεί πάγιο αίτημα των κατοίκων της Αιγιάλειας και θα συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής». 
Συγκεκριμένα, ο Άγγελος Τσιγκρής ρωτά τον Υπουργό Ναυτιλίας: α) σε ποιες ενέργειες προτίθεται να προβεί για την επαναλειτουργία της πορθμειακής γραμμής Αιγίου - Αγίου Νικολάου και β) ποιος ο χρονικός ορίζοντας ολοκλήρωσής τους;
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.