Εργαζόμενοι και Πρόεδρος ΠΟΕΟΤΑ συναντήθηκαν στα Καλάβρυτα.(video)Δήλωση κ.Μπαλασόπουλου

Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΟΤΑ κ. Θέμης Μπαλασόπουλος συνοδευόμενος από τον Κ. Άγγελο Μητρόπουλο Περιφερειακό αντιπρόσωπο ΑΔΕΔΥ ΚΑΙ ΠΟΕΟΤΑ και μέλος του υπηρεσιακού συμβουλίου'' βρέθηκαν'' σήμερα με τους εργαζομένους του Δήμου Καλαβρύτων.

Σε αυτή την προγραμματισμένη συνάντηση τόσο ο κύριος Μπαλασόπουλος όσο και ο κύριος Μητρόπουλος εστίασαν στο θέμα της μη ύπαρξής σωματείου μέσα από το οποίο θα εκπροσωπούνται οι εργαζόμενοι. Τόνισαν την επιτακτική ανάγκη οι εργαζόμενοι να περάσουν από την παρατήρηση στην συμμετοχή.

Στην συνέχεια υπήρξε ενημέρωση που αφορούσε την αξιολόγηση ,η οποία όπως υποστήριξε ο κύριος Μπαλασόπουλος, συνδέεται άμεσα με απολύσεις,το μισθολόγιο και την περικοπή των συντάξεων ,κύριων και επικουρικών,την έλλειψη προσωπικού που μέσα από την τρομοκρατία του ασφαλιστικού και τους γιγαντιαίους Δήμους έχει οδηγήσει σε συρρίκνωση τις υπηρεσίες.

Παρά την εκτίμηση ότι η επίσκεψη αυτή συνδέεται με την πιθανή συμμετοχή του κ.προέδρου σε ψηφοδέλτιο κάποιου κόμματος,ο ίδιος δεν συμφώνησε σε κάτι τέτοιο αλλά και η γενικότερη παρουσία του περιορίστηκε στα συνδικαλιστικά θέματα.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ κ.ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.