Επτά Καλαβρυτινοί υποψήφιοι για πρόσωπο της χρονιάς.

(Επαναδημοσιεύουμε διορθωμένο το άρθρο αφού από λάθος είχαμε παραλείψει τρία σημαντικά πρόσωπα: Νίκο Ραζή, Κωνσταντίνα Στάρα  και Σοφία Ρήγα)   Μπορείτε να ψηφίσετε  τα πρόσωπα της Αχαΐας για την χρονιά που σε λίγες μέρες κλείνει αυλαία. Ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν επιλεγε,ί σε διάφορες κατηγορίες, θα συναντήσετε και τέσσερις Καλαβρυτινούς. Δεν γνωρίζουμε ποια είναι τα κριτήρια επιλογής και  το ίδιο το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας δεν θα κρίνει από μόνο του τους ''νικητές'' αλλά όπως αναφέρεται στο www.prosopaxronias.gr ''η ''Πελοπόννησος'' με βάση τις ψήφους αλλά και τα κριτήρια της θα επιλέξει τα τελικά πρόσωπα''. Από πλευράς Καλαβρύτων συμπεριλαμβάνονται στην δυνατότητα επιλογής οι : Λεωνίδας Σπυρόπουλος, Γιώργος Λαζουράς, Ηρώ Τσιμπρή στην κατηγορία Διοίκηση- Δικαιοσύνη και οι Νίκος Ραζής, Χρήστος Φωτεινόπουλος στην κατηγορία Επιστήμες -εκπαίδευση.Ακόμα Κωνσταντίνα Στάρα -τέχνες γράμματα πολιτισμός και Σοφία Ρήγα Αθλητισμός.

Για να βρείτε πιο εύκολα τα πρόσωπα πατήστε το αντίστοιχο link:

Γιώργος Λαζουράς 

Κωνσταντίνα Στάρα 

Σοφία Ρήγα

Χρήστος Φωτεινόπουλος

Νίκος Ραζής

Ηρώ Τσιμπρή

Λεωνίδας Σπυρόπουλος

Έχουν ενδιαφέρον οι λίστες που έχουν δημιουργηθεί στις οποίες συμπεριλαμβάνονται πρόσωπα περισσότερο για λόγους επαφής με κάθε κοινωνική ομάδα, παρά για λόγους ουσίας.

Η ψηφοφορία γίνεται στο www.prosopaxronias.gr και θα διαρκέσει μέχρι της 8 Ιανουαρίου. Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετέχει ας το κάνει !!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
8 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.