Επιτυχημένη η ημερίδα για την Βιολογική Γεωργία και Κτηνοτροφία στο ΚΠΕ Κλειτορίας

Ολοκληρώθηκε η ημερίδα για την Βιολογική Γεωργία και Κτηνοτροφία στο ΚΠΕ Κλειτορίας – Ακράτας

Το παρών στην ημερίδα έδωσαν και αρκετοί νέοι σε ηλικία που δεν έκρυψαν το ενδιαφέρον τους για την επιστροφή στον πρωτογενή τομέα. Στη συζήτηση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Κλειτορίας, Βασίλης Καρράς, ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος της διαχείρισης του ΚΠΕ Κλειτορίας, Σωτήρης Δουκλιάς, ο οποίος “μετέφερε” και τον χαιρετισμό του Δημάρχου, Γιώργου Λαζουρά, οι πρόεδροι, ΤΕ Κλειτορίας, Δημήτρης Μετζέλος, ΤΕ Τουρλάδας, Νίκος Καζάνης, ΤΕ Άνω Κλειτορίας, Χρήστος Παπαγιαννόπουλος, ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Κλειτορίας Παναγιώτης Ράπανος και ο πρόεδρος της Ένωσης Συνεταιρισμών Καλαβρύτων, Σατολιάς Παύλος. Τέλος στην ημερίδα παρεβρέθησαν και εκπαιδευτικοί από τα σχολεία της περιοχής.

Σημαντικό θα ήταν να συνεχιστούν τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και να υπάρξουν και νέες ημερίδες στο μέλλον ώστε να υπάρχει η κατάλληλη ενημέρωση προς τους νέους και όχι μόνο αναφορικά με την καλλιέργεια, κτηνοτροφία και μελισσοκομία

Η αξιοποίηση της Βιολογικής Κτηνοτροφίας και της Βιολογικής Μελισσοκομίας για την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής πρέπει να είναι συνεχής στόχος.

 Με δεδομένο το όλο και αυξανόμενο ενδιαφέρον των καταναλωτών για προϊόντα ποιοτικά και ασφαλή, η Βιολογική Κτηνοτροφία και Μελισσοκομία αποτελούν μια πηγή οικονομικής ανάπτυξης και ειδικά σε κτηνοτροφικές περιοχές, όπως αυτή του Δήμου Καλαβρύτων. 

Από το συνεργαζόμενο kleitorianews

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.