Επιτυχία του χιονοδρομικού Καλαβρύτων η διεξαγωγή των αγώνων χιονοδρομίας

Μεγάλη επιτυχία για το χιονοδρομικό Καλαβρύτων και κατ' επέκταση για την πόλη, η διεξαγωγή του 1ου Κυπέλλου Ελλάδος Αλπικών Παίδων και Κορασίδων. Υπολογίζεται ότι το σύνολο των αποστολών που αυτές τις μέρες βρέθηκαν στα Καλάβρυτα είναι πάνω από 400 άτομα. Επειδή μια τέτοια διοργάνωση είναι επιθυμητή από πολλά χιονοδρομικά, ιδίως στην βόρεια Ελλάδα, για προφανής λόγους, το χιονοδρομικό Καλαβρύτων και ο υπεύθυνος κ. Σπυρόπουλος Λεωνίδας έκαναν προσπάθειες και κατάφεραν για μια ακόμα χρονιά να διατεθεί το βουνό των Καλαβρύτων για μια επίσημη διοργάνωση.

Αυτό το Σαββατοκύριακο (30-31/01) διεξάγεται στα Καλάβρυτα ο πρώτος αγώνας για το Εθνικό Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας 2016, το 1ο Κύπελλο Ελλάδος Αλπικών Παίδων και Κορασίδων και διοργανωτές τον ΕΟΣ Πατρών, τον ΕΟΣ Τρίπολης και τον ΑΧΟΑ.

 

«Όλα ξεκίνησαν καλά. Περίπου 150 παιδιά, γεννηθέντα το 2000 έως το 2003, από 17 σωματεία, δίνουν το παρών στους αγώνες. Ένας απόλυτα ικανοποιητικός αριθμός εάν λάβει κανείς υπ’ όψιν του τα μπλόκα των αγροτών και οι απεργίες που δημιούργησαν προβλήματα αλλά και τις καιρικές συνθήκες που δεν έχουν επιτρέψει να κάνουν σωστή προετοιμασία οι περισσότεροι από του συλλόγους». Λόγια του Εφόρου του αγώνα και ταμία της Ομοσπονδίας Νίκου Γιαννούλη.

 

Από την πλευρά του ο Διευθυντής του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων Λεωνίδας Σπυρόπουλος μίλησε για το χιόνι και την πίστα… «Οι καιρικές συνθήκες και η καλοκαιρία των τελευταίων ημερών, σίγουρα μας δημιούργησε προβλήματα, αλλά προσπαθήσαμε και πετύχαμε να έχουμε σε καλή κατάσταση την πίστα των αγώνων».

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.