ΕΠΙΤΥΧΕΣ Τ0 2ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΝΕΑΝΙΚΟΟΜΑΔΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΕΠΟΚΕ

Ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων - Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), σε συνδιοργάνωση με το Δημοτικό Σχολείο Καλαβρύτων “Αγλαϊα Κόντη-Ελένη Χάμψα”και τον αντίστοιχο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, διοργάνωσε επίσημα και με μεγάλη επιτυχία 11-13/6/2014 το 2ο Εσωτερικό Ομαδικό (δυαδικό) Κύπελλο Σκάκι για μαθητές που φοιτούσαν το σχολικό έτος 2013-2014 στο ως άνω αναφερόμενο Σχολείο.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν, σε άριστο κλίμα, με δωρεάν συμμετοχή και ελεύθερη παρακολούθηση, σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του Σχολείου, με απλό σύστημα νοκ-άουτ.

Πήραν μέρος 8 ομάδες (16 παίκτες). Η νικήτρια ομάδα του κάθε γύρου, προκρίνονταν στον επόμενο γύρο. Όλες και όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν ωραιότατα Διπλώματα Συμμετοχής προσφορά του ΣΕΠΟΚΕ και οι τρεις πρώτες Ομάδες καθώς και το 1ο κορίτσι βαρύτιμα Κύπελλα (που αθλοθέτησαν ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και ο Σχολικός Σύμβουλος). Κατόπιν πρότασης διοργανωτών και σχετικής αποδοχής από την Τοπική Επιτροπή (ΤΕΔ) της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Πελοποννήσου (ΕΣΣΠ), ως Επικεφαλής Διαιτητής είχε οριστεί ο Ν. Χ. Ραζής. Διαιτήτευσαν επίσης, πιστοποιημένοι Διαιτητές που ανοίκουν στην δύναμη του Σκακιστικού Καλαβρύτων, με 1ο τον κ. Ηλ. Ερμείδη. Χρέη Διευθυντή Αγώνων επιτέλεσε ο Θ. Χαλμούκης Δντης Δημοτικού Καλαβρύτων, ενώ Ιατρός Αγώνων ήταν ο Δρ Ν. Χ. Ραζής, Πρόεδρος ΣΕΠΟΚΕ. Στην Γραμματειακή υποστήριξη των Αγώνων, ιδιαίτερα βοήθησε η Κα Κυρ. Γεωργιάδου Γενικός Γραμματέας ΣΕΠΟΚΕ.

Όλοι οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε πραγματικά υπέροχο κλίμα, χωρίς να χρειαστεί να παρέμβει η Επιτροπή Ενστάσεων που την αποτελούσαν οι Λ. Βασιλόπουλος (Πρόεδρος), Ελ. Μαζαράκης και Θ. Παναγόπουλος. Την 1η θέση κατέκτησαν οι Κων/νος και Άγγελος/Βασίλειος Χαλμούκης, την 2η οι Rehnino Qyefa και Σπύρος Μαργαρώνης, την 3η οι Άλεξ Λούπος και Λάζαρος Θωμόπουλος. Πρώτο κορίτσι κατετάγει η Κων/να Μαργαρώνη.

Οι απονομές πραγματοποιήθησαν (παρουσία τόσο επισήμων, φορέων, μαθητών, γονέων και κηδεμόνων όσο και πολύ κόσμου)13 Ιουνίου 2014, κατα την διάρκεια της Τελετής Αποφοίτησης και Προόδου. Τις επιτέλεσαν οι: Ιωάννα Ροδοπούλου (Ταμίας Συλλόγου Γονέων/Κηδεμόνων Δημοτικού Καλαβρύτων)-Γεώργιος Τσουρούφλης (Γενικός Γραμματέας Συλλόγου)-Θεοφάνης Βαλμάς (Σχολικός Σύμβουλος) και Νικόλαος Ραζής, ο οποίος στην σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στα πολλαπλά ωφέλη που επιφέρει η ενασχόληση με το ζατρίκιο, σε ατομικό-αθλητικό-κοινωνικό-πολιτιστικό επίπεδο. Κλείνοντας, ο Δντης του Δημοτικού Καλαβρύτων Θ. Χαλμούκης, φανερά συγκινημένος λόγω της αποχώρησής του από το Σχολείο (συνταξιοδότηση μετά από συμπλήρωση 35 χρόνων ευδόκιμου Διδακτικού έργου), σχολιάζοντας το έργο της Σχολικής Χρονιάς, ανέφερε με πολύ κολακευτικά λόγια τις σκακιστικές δραστηριότητες που (διαμέσου ΣΕΠΟΚΕ) συμμετείχαν μαθητές του, όπως τα ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα σκάκι κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, το Ομαδικό Κύπελλο ΕΣΣΠ, το Πανελλήνιο Δυαδικό Πωτάθλημα Ζατρικίου Επετείου Μνήμης, το Ατομικό Περιφερειακό Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκάκι ΕΣΣΠ, Σιμουλτανέ, Διαλέξεις, το παρόν Εσωτερικό Νεανικό Κύπελλο κ.α., εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι, με την βοήθεια όλων, το ποικιλλόμορφο αυτό έργο του ΣΕΠΟΚΕ θα συνεχιστεί.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.