Επιτέλους θα γίνει πεζοδρόμιο για το επικίνδυνο σημείο ως το ΚΤΕΛ Καλαβρύτων

Μετά την μεταφορά του σταθμού ΚΤΕΛ Καλαβρύτων εκτός της πόλης, που πολύ σωστά έγινε, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι χρήστες των υπεραστικών λεωφορείων, υπάρχει ένα σοβαρό και επικίνδυνο κενό που έπρεπε να έχει καλυφθεί. Η απόφαση του τοπικού συμβουλίου Καλαβρύτων έρχεται να καλύψει αυτό το κενό με την υπ΄αριθ 2/2016 απόφασή της, σύμφωνα με την οποία ζητά να κατασκευαστεί πεζοδρόμιο από την οικία Μέρμυγκα ως τον σταθμό των ΚΤΕΛ, καθώς δεν υπάρχει πεζοδρόμιο και ενώ στο σημείο αυτό κυκλοφορούν μαθητές και επιβάτες κάθε ηλικίας, σε ένα δρόμο διπλής κατεύθυνσης, με την ταχύτητα των διερχόμενων αυτοκινήτων συνήθως να είναι μεγάλη.

Ο πρόεδρος του τοπικού Καλαβρύτων κ. Ηλίας Αρμπής και τα μέλη κ. Άγγελος Πετρόπουλος και κ. Φώτης Κουτσογιαννόπουλος έλαβαν αυτή την απόφαση με σκοπό την αποφυγή ατυχήματος. Συνεπώς το έργο πρέπει να εγκριθεί και να κατασκευαστεί κατά προτεραιότητα. Εμείς θα προσθέταμε ότι πρέπει στο έργο να συμπεριληφθεί ο φωτισμός του πάρκου που υπάρχει στο σημείο, καθώς σε ολόκληρη την διάρκεια του χειμώνα που το σκοτάδι έχει πέσει πριν τα τελευταία δρομολόγια και αναγκαίος είναι και ένα φωτισμένο παρκάκι στην είσοδο της πόλης προσθέτει στην ευταξία της πόλης.

 

 

Παπαδόπουλος Θεόδωρος 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
4 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.