Επιστολή του Βασιλείου Ντέντε σχετικά με δημοσίευμα του KALAVRYTANET

Επιστολή απέστειλε στο KALAVRYTA-NET ο πρώην κοινοτάρχης Κλειτορίας κ. Βασίλειος Ντέντες σχετικά με το δημοσίευμα μας με τίτλο  «Συνελήφθη στην Κλειτορία πρώην αιρετός για κλοπή δημοτικού υλικού»

Η επιστολή που ακολουθεί παρουσιάζει τις θέσεις του κ .Ντέντε σχετικά με το γεγονός αλλά και με το συγκεκριμένο δημοσίευμα. Εμείς όπως έχουμε την υποχρέωση, δημοσιεύουμε αυτή την επιστολή αλλά θα πρέπει να αναφερθούμε με δυο λόγια στο εν λόγω δημοσίευμα.

Δεν υπάρχει καμία διάθεση από μέρους μας να ανακυκλωθεί ένα συγκεκριμένο γεγονός του οποίου το μέγεθος φυσικά θα κρίνουν τα δικαστήρια. Δεν επαναφέρουμε εμείς το θέμα αλλά η επιστολή του  κ. Ντέντε.

Το μόνο που δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε είναι ότι

1) Το δημοσίευμα δεν ανέφερε ονόματα με σκοπό να προφυλάξει τα εμπλεκόμενα πρόσωπα.

2) Βασίστηκε σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ στοιχεία, τα οποία όπως από την αρχή τονίσαμε βρίσκονται στην διάθεση μας για κάθε ενδιαφερόμενο.

 3) Όποιος επιθυμεί,αρκεί να έχει λόγο να το κάνει, μπορεί να μας ζητήσει και εμείς θα δημοσιεύσουμε τα στοιχεία αυτά ώστε να λυθεί κάθε παρεξήγηση ή παρερμηνεία 

4) Σε κανένα σημείο του δημοσιέυματος δεν υπάρχει η παραμικρή παραπληροφόρηση και αυτό έχουμε την δυνατότητα να το αποδείξουμε επικαλούμενοι τα στοιχεία που προαναφέραμε και τα οποία υπήρχαν στην διαθεσή μας πριν από την σύνταξη του εν λόγω άρθρου.

5) Οι δικογραφίες συντάσσονται από  εντεταλμένα από την πολιτεία για το σκοπό αυτό όργανα. Αν δεν έχει σχηματισθεί σχετική δικογραφία, αν δεν έχουν γίνει ενέργειες αυτοφώρου, αν δεν έχει υπάρξει κράτηση, αν δεν έχει διακοπεί η κράτηση με εντολή του εισαγγελέα κ.λ.π τότε κάτι δεν έχουμε κάνει καλά . Αν όμως αυτά και άλλα ακόμα έχουν γίνει, τότε κακώς μιλάμε για παραπληροφόρηση.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΊ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΝΤΕΝΤΕ, Τ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΛΕΙΤΟΡΙΑΣ

ΘΕΜΑ : ''Απάντηση σε δημοσίευμα "

Ως απάντηση στο δημοσίευμά σας της 7-4-2016 με τίτλο: «Συνελήφθη στην Κλειτορία πρώην αιρετός για κλοπή δημοτικού υλικού», παρακαλώ προς αποκατάσταση της αλήθειας να ενημερώσετε τους αναγνώστες σας αναρτώντας την απάντησή μου για το θέμα.

Κάποιοι αποφάσισαν να με διασύρουν στα 81 μου χρόνια, μετά από σαράντα χρόνια ενασχόλησης με τα κοινά. Πιο συγκεκριμένα:

Την 6-4-2016 στις 11.00 το πρωί χρειάστηκα 2 παξιμάδια και 2 βίδες για να στερεώσω ένα παράθυρο στο σπίτι μου. Πηγαίνοντας προς την αγορά του χωριού, συνάντησα στην πλατεία το φίλο μου Χρήστο Σμέρο, από τα Λυκούρια, και τον ρώτησα αν είχε να με εξυπηρετήσει. Μου είπε ότι έχει παλιά μεταχειρισμένα παξιμάδια στην Κλειτορία, στην αποθήκη του Δήμου σε ένα κουβά και αν κάποιο μου κάνει ας πάρω από εκεί. Πράγματι πήγα στην αποθήκη που ήταν ανοικτή και μέσα βρίσκονταν οι υπάλληλοι του Δήμου Άγγελος Μηλιτσόπουλος και Ισίδωρος Καραχάλιος, τους οποίους γνωρίζω και με γνωρίζουν χρόνια. Τους εξήγησα τι θέλω και μου έδειξαν σε ένα κουβά παλιά χρησιμοποιημένα παξιμάδια και βίδες και μου είπαν πάρε ότι νομίζεις. Πήρα λοιπόν 4 παξιμάδια και 2 βίδες μεταχειρισμένα, σκουριασμένα και ευτελούς αξίας, όπως μπορεί ο καθένας να συμπεράνει, αφού είναι υλικό που πετιέται συνήθως αν είναι μεταχειρισμένο.

Όταν το πληροφορήθηκε ο Αντιδήμαρχος κ. Καρράς, θεώρησε ότι έπρεπε να τα επιστρέψω. Το μεσημέρι της ίδιας μέρας τα επέστρεψα λοιπόν. Το βράδυ ενώ νόμιζα ότι το θέμα είχε λήξει, έμαθα ότι μου υπέβαλε μήνυση στο Α.Τ. Κλειτορίας για παράνομη αφαίρεση υλικού, ισχυριζόμενος ότι δέχτηκε πιέσεις.

Το γεγονός ότι πήγα στην αποθήκη του Δήμου μέρα μεσημέρι και πήρα παρουσία των υπαλλήλων του 2 σκουριασμένες βίδες και 2 παξιμάδια δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα γινόταν μείζον ζήτημα που θα μπορούσε να απασχολήσει τη δικαιοσύνη και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Δεν θα έμπαινα καν στον κόπο να απαντήσω, αν η αναπαραγωγή της ασήμαντης έως αστείας υπόθεσης δεν είχε γίνει την ίδια κιόλας ημέρα και μάλιστα με τίτλους που παραπληροφορούν τους αναγνώστες των ενημερωτικών sites.

Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και αν κρίνει ότι έχω διαπράξει κάποιο ποινικό αδίκημα θα δεχτώ οποιαδήποτε τιμωρία μου επιβληθεί.

Βασίλειος Ντέντες, τ. Πρόεδρος Κοινότητας Κλειτορίας

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
11 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.