Επιστολή της Α.Ε.Καλαβρύτων προς τους κ.Γ. Λαζουρά και Δ. Κοντογιάννη

Η απροσδόκητα μεγάλη συμμετοχή παιδιών στις Ακαδημίες της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων,οφείλεται στην ''δίψα'' των παιδιών να εκτονώσουν τα πλεονάσματα ενέργειας που έτσι κι΄αλλιώς διαθέτουν, στην επιθυμία των γονέων να τα οδηγήσουν σε ασφαλείς δρόμους αλλά και στην υγιή προσπάθεια που καταβάλει τον νέο Δ.Σ της Α.Ε.Κ .

Είναι προφανές ότι τέτοιες δραστηριότητες με τόσους πολλούς αθλητές απαιτούν εκτός από την εθελοντική προσφορά των ανθρώπων και χρήματα.

Έχουμε σαν κοινωνία γαλουχηθεί να δυσπιστούμε και να αμφιβάλουμε για τον αυθόρμητο εθελοντισμό και την προσφορά χωρίς προσωπικό όφελος. Στην περίπτωση του Αθλητικού σωματείου των Καλαβρύτων ευτυχώς και οι άνθρωποι βρέθηκαν να υποστηρίξουν την ανάγκη του τοπικού ,ερασιτεχνικού αθλητισμού και οι γονείς ανταποκρίθηκαν μαζικά σε αυτό το κάλεσμα.

Αυτό που σε άλλες περιπτώσεις λοιπόν φαντάζει το μέγιστο,σε αυτή την περίπτωση είναι το ελάχιστο,είναι η οικονομική στήριξη.

Ένας φορέας που πρώτος πρέπει να δείξει το δρόμο και να προστατεύσει αυτό που ήδη έχει δημιουργηθεί είναι ο Δήμος Καλαβρύτων, ο οποίος και την δυνατότητα αλλά και την υποχρέωση έχει να το κάνει.

Σε αυτή την κατεύθυνση είναι και η επιστολή που ακολουθεί και έχει αποσταλεί από το Δ.Σ της Α.Ε.Καλαβρύτων προς τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ.Γ. Λαζουρά και τον πρόεδρο του Δ.Σ κ.Δ.Κοντογιάννη με την υπόμνηση ότι ''Αξία έχει η συμμετοχή και όχι η νίκη''

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Προς:

 

1. Δήμαρχο Καλαβρύτων Κο Γεώργιο Λαζουρά

2. Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Κο Δημήτριο Κοντογιάννη

(με την παράκληση, το αίτημα μας να ενταχθεί στο 5ο θέμα της Η.Δ. της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της 24ης /11/2014)

Η διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων (ΑΕΚ), πιστή στα ιδεώδη του Αθλητισμού και του Πολιτισμού έχει πάρει την απόφαση να εξαπλώσει τον αθλητισμό σε ολόκληρη την Περιοχή μας, με σκοπό να προσφέρει σε όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως φύλου, εθνικότητας, ηλικίας, μόρφωσης, κοινωνικής τάξης και οικονομικής κατάστασης, την δυνατότητα να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, για την διατήρηση της φυσικής κατάστασης, της ψυχικής υγείας και την συμμετοχή σε κοινωνικές δραστηριότητες.

Στην κατεύθυνση αυτή και σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Σταδίου Καλαβρύτων λειτουργούν ήδη τα τμήματα: Ποδοσφαίρου με 40 αθλητές, Μπάσκετ με 20 αθλητές και Ακαδημίας Ποδοσφαίρου με 70 παιδιά ηλικίας 6 – 14 ετών, ενώ γίνεται προσπάθεια λειτουργίας τμημάτων Στίβου και Ακαδημίας Μπάσκετ. Η συμμετοχή στα ανωτέρω τμήματα είναι πολύ μεγάλη και ιδίως στα παιδικά τμήματα πρωτόγνωρη.

Το κόστος για την λειτουργία όλων αυτών των δραστηριοτήτων είναι πλέον πολύ μεγάλο, και δεν μπορεί να καλυφθεί από τους συμμετέχοντες ή από τους γονείς των μικρών αθλητών. Πιστεύουμε ότι αυτή η προσπάθεια πρέπει να στηριχθεί από όλη την Καλαβρυτινή κοινωνία και έχουμε ήδη απευθυνθεί σε εξέχουσες προσωπικότητες και σε επιχειρηματίες από την περιοχή μας για την ενίσχυση της Ομάδας.

Με την παρούσα επιστολή απευθυνόμαστε στο Δήμαρχο και στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων και ζητάμε την οικονομική ενίσχυση της ΑΕΚ με το ποσό των 10.000,00 € για την περίοδο 2014- 2015.

Κύριε Δήμαρχε, Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι,

θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η αιτούμενη επιχορήγηση θα «πιάσει τόπο» και θα διαχειριστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να δοθούν ευκαιρίες άθλησης και συμμετοχής σε όλους τους Καλαβρυτινούς.

Με τιμή

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων

Ηρακλής Παπαγεωργίου Πρόεδρος

Τάκης Βαρβιτσιώτης Αντιπρόεδρος

Λεωνίδας Βασιλόπουλος Γ. Γραμματέας

Θεόδωρος Παπαδόπουλος Ταμίας

Νικόλαος Ραζής Έφορος Μπάσκετ

Νίκος Πατερέλης Έφορος Ποδοσφαίρου

Νίκος Ι. Παπαδάτος Έφορος Ακαδημιών

Νίκος Γ. Παπαδάτος Γενικός Αρχηγός Ποδοσφαίρου

Γιάννης Θεοδοσίου Μέλος

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
4 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.