ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Αξιόλογες επιστημονικές δραστηριότητες  στον τομέα εκπαίδευσης και ενημέρωσης, είχαμε από το Νοσοκομείο Καλαβρύτων. Συγκεκριμένα, εφαρμόζοντας σχετικές υγειονομικές οδηγίες αλλά και λαμβάνοντας σημαντικές και αξιέπαινες πρωτοβουλίες, ο Υποδιοικητής του Ιδρύματος κ. Γιάννης Μεντζελόπουλος και ο Διευθυντής κ. Λεωνίδας Βασιλόπουλος μερίμνησαν για τα ακόλουθα:

1) Συμμετοχή των Ρούλα Αλεξοπούλου-Γιώργου Παυλόπουλου-Ν. Ραζή, σε Εκπαιδευτικό Σεμινάριο (23/10) στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου, σχετικό με την πρόληψη και τον έλεγχο των λοιμώξεων.
2) Ενημέρωση και Εκπαίδευση (24/10 και 27/10) του προσωπικού και των ανδρών του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων, από τον Ν. Ραζή, σχετικά με την λήψη προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση του ιού ΕΜΠΟΛΑ.
3) Ενημέρωση (29/12) του προσωπικού και των εργαζομένων του Νοσοκομείου Καλαβρύτων, από Όθωνα Ευθυβούλου και Ν. Ραζή, πάντα σχετικά με τον ιό ΕΜΠΟΛΑ.
4) Ενημέρωση (30/12) του προσωπικού και των ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων, από Ν. Ραζή, για τα μέτρα πρόληψης σχετικά με τις λοιμώξεις και τον ιό ΕΜΠΟΛΑ.
Η "γνώση είναι δύναμη" και είναι κοινώς αποδεκτό, ότι "η πρόληψη είναι προτιμότερη από την θεραπεία".
Ειδικά στις σημερινές συνθήκες, τέτοιες πρωτοβουλίες είναι όχι μόνο σημαντικές, αλλά και ουσιαστικές, γιατί αποσκοπούν στην προφύλαξη της Ατομικής και Δημόσιας Υγείας.
--
Δρ. Ν.Χ.Ραζής Γενικός Ιατρός Διευθυντής Ε.Σ.Υ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
13 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.