Η επίσκεψη των μαθητών του Λυκείου Κλειτορίας στο Δημαρχείο Καλαβρύτων, οι απόψεις, οι προβληματισμοί και οι προτάσεις τους.

IMG_20191015_114522
Αυτοί είναι το μέλλον!!!
  •   
  •   
  •   
  •  

Το Δημαρχείο Καλαβρύτων επισκέφτηκαν σήμερα μαθητές από το Λύκειο Κλειτορίας. Τους μαθητές συνόδευσαν η Λυκειάρχης Κλειτορίας και Δημοτική Σύμβουλος κ. Βασιλική Παπουτσή, καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Β. Κουτρουλάκης .

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θεόδωρο Νασιώτη, να καταθέσουν τις απόψεις τους για μείζονα  ζητήματα που αφορούν το παρόν και το μέλλον της περιοχής τους, καθώς και να υποβάλλουν σοβαρές προτάσεις για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση του 1821.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η επισήμανση των μαθητών, για την καθολική απουσία των νέων τεχνολογιών στις υπηρεσίες του Δήμου, γεγονός που καθιστά σχεδόν ανύπαρκτη την δυνατότητα ενημέρωσης και επικοινωνίας των ιδίων είτε με τον Δήμαρχο είτε με τους δημοτικούς συμβούλους και επιδρά αποτρεπτικά στην ενασχόλησή τους με τα κοινά.

Σύντομα αναμένονται πρωτοβουλίες από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλαβρύτων κ. Θεόδωρο Νασιώτη, να καθιερωθεί η επίσκεψη μαθητών από σχολεία του Δήμου μας στο Δήμο, και όπως δήλωσε το ίδιος στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑΝΕΤ, θα παρθούν επιπλέον πρωτοβουλίες για να τους δίνεται η δυνατότητα σε τακτά χρονικά διαστήματα, να μπορούν να εκφράζουν οι ίδιοι τις θέσεις και τις απόψεις τους στο Δημοτικό Συμβούλιο με την αυτοπρόσωπη παρουσία τους.