Επίσκεψη του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θ. Νασιώτη στο Λύκειο –Γυμνάσιο Καλαβρύτων

"Δεν ήταν μια απλή εθιμοτυπική επίσκεψη. Έγινε για να υλοποιηθεί η βούληση της Νέας Δημοτικής Αρχής για συμμετοχή των παιδιών στα Δημοτικά πράγματα. Σκέψη του Προέδρου του Δ.Σ. είναι μια φορά κάθε μήνα, κάθε δυο μήνες, ένα θέμα κοινωνικού ενδιαφέροντος ή θέματος που αφορά την παιδεία και είναι στα θέματα ημερήσιας διάταξης του Δημοτικού Συμβουλίου η εισήγηση να γίνεται από τα ίδια τα παιδιά", αναφέρει στην σχετική ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλαβρύτων κ. Θ. Νασιώτης με αφορμή την επίσκεψη του στο Λύκειο –Γυμνάσιο Καλαβρύτων.

Στην ίδια ανακοίνωση συνεχίζει: "Το ίδιο θα γίνεται και με τα παιδιά του Λυκείου- Γυμνασίου– Δημοτικού Κλειτορίας, Λυκείου- Γυμνασίου– Δημοτικού Δάφνης και Γυμνασίου– Δημοτικού Τριποτάμων. Διαπιστώνουμε ότι τα παιδιά μας απεχθάνονται την πολιτική. Δικαιολογημένα. Γιατί μέσα από εμάς βλέπουν τη διαφθορά, το χρηματισμό, την προσωπική προβολή. Τα θεωρούμε ανεύθυνα αλλά γίνονται αυτόματα υπεύθυνα όταν ζητάμε τη ψήφο τους στα 17. Νομίζω ότι για το Δήμο μας ήρθε η ώρα να αγκαλιάσουμε τα παιδιά μας, να ακούσουμε από τα ίδια τα παιδιά τις ανάγκες τους, τα σχέδιά τους, τη γνώμη τους για όλα τα θέματα. Γιατί μόνο έτσι θα πάμε μπροστά".

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
14 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.