Επίσκεψη του Ιάσονα Φωτήλα στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια

Τα γραφεία της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας στην Πάτρα επισκέφθηκε την Τρίτη 24/09/2019, ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Ιάσονας Φωτήλας. Ο βουλευτής συναντήθηκε με τον νέο διοικητή και φίλο κ. Γιάννη Καρβέλη και είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί του για τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν την 6η ΥΠΕ.

Ο βουλευτής ενημερώθηκε αναλυτικά από τον κ. Καρβέλη για τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει μετά την ανάληψη των καθηκόντων του και τον σχετικό σχεδιασμό - προγραμματισμό των ενεργειών που κάνει με πρωταρχικό μέλημά του τη φροντίδα των ασθενών. Ο κ. Καρβέλης επισήμανε το δύσκολο έργο ενός διοικητή μιας τόσο μεγάλης υγειονομικής περιφέρειας, αλλά δήλωσε ότι είναι αισιόδοξος πως θα τα καταφέρει, αφού θα έχει σύμμαχο όλο το προσωπικό των μονάδων υγείας στην προσπάθειά του αυτή.

Ο Ιάσονας Φωτήλας ευχαρίστησε τον διοικητή για την ενημέρωση και συμφώνησε ότι χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να αναταχθεί η υγεία στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια. Τόνισε στον κ. Καρβέλη ότι σε αυτή την προσπάθεια θα βρίσκεται δίπλα του παρέχοντάς του συμβουλές από την πολύχρονη ενασχόλησή του με την υγεία ως αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
5 + 11 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.