Η επίσκεψη του Γ. Πανούση στην Π.Υ. Καλαβρύτων

Την Δευτέρα 4 Μαΐου 2015 ο Αν. Υπουργός Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη Κος Ιωάννης Πανούσης επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαβρύτων μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, κ. Τάσο Μαυρόπουλο , τον Περιφεριάρχη Δυτ. Ελλάδος, κ. Απόστολο Κατσιφάρα , τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Γεώργιο Λαζουρά, τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο Δημήτριο Τσακνάκη , τον Αρχηγό του Π.Σ. Αντιστράτηγο Βασίλειο Παπαγεωργίου, τον Επιχειρησιακό Συντονιστή Πελλ/σου Δυτ. Ελλάδος και Ιονίων Νήσων Υποστράτηγο Νικόλαο Νικολακόπουλο, τον Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Αν.Υπουργού κ. Βασίλη Μαστρογιάννη και άλλους Υπηρεσιακούς παράγοντες.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από τον Διοικητή της Π.Υ. Καλαβρύτων σχετικά με την επιχειρησιακή δράση της Υπηρεσίας, τις ανάγκες της τον προγραμματισμό και το σημαντικό έργο που επιτελεί σε όλη την περιοχή ευθύνης της.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν κοντά, ένα από τα 7 ποιο σύγχρονα Ειδικά Πυροσβεστικά Κτίρια που έχουν κατασκευαστεί στην Ελλάδα μέσω Σ.Δ.Ι.Τ.

Η επίσκεψη του Κου Ιωάννη Πανούση μαζί με ολόκληρη την Φυσική Ηγεσία του Υπουργείου, σηματοδοτεί το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που δείχνει το Υπουργείο, για το υψηλό επίπεδο παρεχομένων υπηρεσιών από το Πυροσβεστικό Σώμα με τελικό αποδέκτη την ίδια την κοινωνία, εντάσσετε δε στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεων σε Πυροσβεστικές και Αστυνομικές Υπηρεσίες όλης της χώρας.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.