Στο επίκεντρο συνάντησης η σύνταξη του Πενταετούς Επιχειρησιακού Προγράμματος 2015-2019 του πρωτογενούς τομέα της Περιφέρειας

Με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Παναγιώτη Πλατανιά, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με υπηρεσιακούς παράγοντες των Υπηρεσιών του αγροτικού τομέα της Περιφέρειας και αντικείμενο τη συζήτηση για την σύνταξη του Πενταετούς Επιχειρησιακού Προγράμματος 2015-2019 για τον πρωτογενή τομέα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Στη συζήτηση παραβρέθηκαν ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας της Π.Δ.Ε. και συντονιστής της όλης προσπάθειας Βασίλης Μιχαλόπουλος, η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Ηλείας Παναγιώτα Σπυροπούλου, ο αναπληρωτής προϊστάμενος της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Π.Δ.Ε. Κωνσταντίνος Μήλιος, Τμηματάρχες και υπάλληλοι των Υπηρεσιών του Πρωτογενούς τομέα της Περιφέρειας που αποτελούν την ομάδα εργασίας για τη σύνταξη του εν λόγω Προγράμματος.

Κατά την συνάντηση, οι Π. Πλατανιάς και Β. Μιχαλόπουλος, αφού έλαβαν υπόψη τις απόψεις και τις προτάσεις των συμμετεχόντων υπηρεσιακών παραγόντων, ανέπτυξαν το σχεδιασμό της Περιφέρειας για τον αγροτικό τομέα και έδωσαν τις βασικές κατευθύνσεις συντονισμού και σύνταξης του προγράμματος για την επόμενη 5ετία.

Η προσπάθεια σύνταξης του Προγράμματος έχει ήδη αρχίσει και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
12 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.