Επί τάπητος τα οικονομικά για Σπήλαια, χιονοδρομικό, Μουσείο, ''Αχαία Α.Ε''

Στο τραπέζι του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Καλαβρύτων θα τεθούν τα σοβαρά οικονομικά,που αφορούν εταιρείες  και επιχειρήσεις που ελέγχει ο Δήμος Καλαβρύτων. Αυτό θα συμβεί ως ενημέρωση στο Δ.Σ της 17/7/2015, σε πρώτη φάση, αλλά μάλλον θα υπάρξει περαιτέρω συζήτηση για τα θέματα αυτά με δεδομένο ότι οι κινήσεις, τα έσοδα και τα έξοδα του χιονοδρομικού, των Σπηλαίων, του Μουσείου, της ''Αχαία Α.Ε'' έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον. Απ΄όσο γνωρίζουμε και απ' ότι προκύπτει από τοποθετήσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν η αντιπολίτευση θα απαιτήσει λεπτομερή και σε βάθος ενημέρωση.

Όλα τα θέματα της τακτικής συνεδρίασης της 17/7/2015

 

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα την 17η του μηνός   Ιουλίου του έτους 2015  ημέρα Παρασκευή και ώρα: 18.30 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.  Περί των εκδηλώσεων μνήμης στις Τοπικές Κοινότητες Κορφών, Ψωφίδας (Τριποτάμων) και Τρεχλού (Λαπάτας) του Δήμου Καλαβρύτων και περί τέλεσης του ετήσιου μνημόσυνου για την Καλαβρυτινή Μάννα και τον Ηρακλή Πετιμεζά.
2.

Περί των πολιτιστικών εκδηλώσεων του δήμου για το τρέχον καλοκαίρι, με τίτλο: «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2015».

3.

Περί τροποποίησης του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2015.

4.

Περί ερμηνείας και διευκρίνησης (τροποποίησης) της υπ’ αριθ. 346/2014 κανονιστικής απόφασης του Δημοτικού Συβουλίου, όσον αφορά τη Δημοτική Ενότητα Αροανίας.

5.

Περί ενημέρωσης του Δημοτικού Συμβουλίου:

 
5.1.

Για την αναπτυξιακή πολυμετοχική ανώνυμη εταιρεία «ΑΧΑΪΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. Ο.Τ.Α».

5.2.

Για την ανώνυμη εταιρεία του Δήμου Καλαβρύτων «ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α.».

5.3.

Για το υπόμνημα του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Καλαβρύτων, με την επωνυμία: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ (Δ,.Μ.Κ.Ο.), που εστάλη με την υπ’ αριθμ. 14/2015 απόφαση του διοικητικού Συμβουλίου.

5.4. Για την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Καλαβρύτων-Σπήλαια Λιμνών Καστριών.

ipografi proedrou kont

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.