Επένδυση για την φέτα Καλαβρύτων3,3 εκατομμύρια ευρώ

Ο Συνεταιρισμός Καλαβρύτων προχωρά σε μια κίνηση που στόχο έχει να βελτιώσει την θέση του στον υπαρκτό ανταγωνισμό.Η κίνηση αφορά επένδυση εκσυγχρονισμού της μονάδας παραγωγής ''φέτας'' ύψους 3,3 εκατ.ευρώ με πλάνο ολοκλήρωσης ως τα μέσα του 2015.
Το κορυφαίο προϊόν του Συνεταιρισμού είναι η παραδοσιακή Βαρελίσια Φέτα ΠΟΠ, που διατίθεται αποκλειστικά στην Ελληνική αγορά και γίνεται ανάρπαστη, χάρη στην ξεχωριστή της γεύση και την αδιαπραγμάτευτη ποιότητά της.
    
Η Φέτα του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων είναι προϊόν που παράγεται από παστεριωμένο αιγοπρόβειο γάλα (συλλεγόμενο από την ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων), με υψηλή και σταθερή ποιότητα.
Ωριμάζει για περίπου τρείς (3) μήνες και διατηρείται σε ξύλινα βαρέλια με άλμη. Έχει γεύση πλούσια, πικάντικη, ελαφρώς αλμυρή, με ποικίλα αρώματα και είναι συμπαγής. Καταναλώνεται ως επιτραπέζιο τυρί, αλλά χρησιμοποιείται και σε σαλάτες, πίτες, φαγητά. Συνοδεύεται με έντονα λευκά και κόκκινα κρασιά και ρετσίνα.    

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
8 + 10 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.