Επαφές του Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Σακελλαρόπουλου ενόψει του 3ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Επαγγελματικής Μελισσοκομίας

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019, στο γραφείο του, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Πολιτικής και Διοίκησης Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, με εκπροσώπους της Οργανωτικής Επιτροπής του 3ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Επαγγελματικής Μελισσοκομίας, που θα διεξαχθεί στις αρχές Νοεμβρίου 2019, στην Πάτρα.

Ειδικότερα στη συνάντηση μετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Λάμπρος Δημητρογιάννης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Μελισσοκομικού Συλλόγους Αχαΐα «Η ΑΝΘΕΙΑ» Αναστάσιος Δημητρόπουλος και Βασίλειος Αλιχός.

Σκοπός της συνάντησης ήταν ο σχεδιασμός και η άρτια προετοιμασία της διοργάνωσης του 3ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Επαγγελματικής Μελισσοκομείας, που θα πραγματοποιηθεί από την 1η έως και 3 Νοεμβρίου 2019, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το Συνέδριο τελεί υπό του αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Μελισσοκομίας Σηροτροφίας (ΕΕΕΜΣ) και το Παράρτημα Πελοποννήσου και Δυτικής Στερεάς Ελλάδας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου (ΓΕΩΤ.Ε.Ε).

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.