Έως και 4000€ σε επιχειρήσεις της Αχαΐας

Τα πρόσθετα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων που παραμένουν κλειστές με κρατική εντολή τον Απρίλιο, τα οποία ανακοίνωσε ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας αποδεικνύουν πως η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχει απόλυτη επίγνωση της κατάστασης, τόσο στον υγειονομικό όσο και στον επιχειρηματικό τομέα, επιδεικνύει άμεσα αντανακλαστικά και μπορεί να αντιδρά στοχευμένα, όταν και όπου χρειαστεί.

Η αυξημένη αποζημίωση ειδικού σκοπού, έως και 4000€, την οποία διεκδικήσαμε και θα λάβει για τον Απρίλιο, κάθε επιχείρηση που το δικαιούται, χωρίς κανενός είδους κρατήσεις ή εισφορές, βρίσκεται προς την σωστή κατεύθυνση και είναι δίκαιη και αναγκαία για τους εμπόρους και τις επιχειρήσεις της Αχαΐας.

Σε συνδυασμό με την Επιστρεπτέα Προκαταβολή, την απαλλαγή καταβολής ενοικίου και την αναστολή καταβολής ρυθμισμένων φορολογικών και ασφαλιστικών οφειλών, καθώς και με όλα τα υπόλοιπα μέτρα που παραμένουν σε ισχύ και τον Απρίλιο, η Κυβέρνηση ανακουφίζει την επιχειρηματικότητα από τις οικονομικές επιπτώσεις της Πανδημίας.

Κάθε απόφαση, σταθμίζει όλες τις παραμέτρους, καθώς και την ολοένα αυξανόμενη κόπωση των επαγγελματιών και της κοινωνίας γενικότερα, αλλά κυρίαρχο ζητούμενο εξακολουθεί να παραμένει, η προάσπιση της δημόσιας υγείας και η προστασία της ανθρώπινης ζωής.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ

Βουλευτής Ν. Αχαΐας – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.