ΕΟΔΥ; Ποιος ΕΟΔΥ; Νασιώτης, Ντάλλα και Ρεστέμης σηκώνουν το βάρος της πρόληψης από τον Covid-19 και στη Λυκούρια!

Ένα κρούσμα κορονοϊού παρουσιάστηκε χτες στη Λυκούρια. Συγκεκριμένα, άτομο το οποίο εργάζεται εκτός του χωριού, είχε επισκεφθεί από τις 24 έως 26 Νοεμβρίου την οικογένειά του που κατοικεί εκεί. Νασιώτης, Ντάλλα και Ρεστέμης, ανέλαβαν σήμερα, ως συνήθως, την ιχνηλάτηση και έλεγχο των επαφών του κρούσματος στη Λυκούρια. Η προσέλευση του κόσμου, σύμφωνα με όσα μας είπε ο κ. Νασιώτης ήταν πάρα μεγάλη. Αδιάψευστος μάρτυρας οι φωτογραφίες. Έγιναν 45 rapid test και όλα βρέθηκαν αρνητικά. "Και άλλα τόσα τεστ να είχαμε, θα τα χρησιμοποιούσαμε σήμερα", δήλωσε στο KalavrytaNet ο κ. Νασιώτης, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι σύντομα θα ξαναγίνουν τεστ στη Λυκούρια. ΠΡΟΤΑΣΗ:

Όταν όλα τελειώσουν με το καλό με αυτή την πανδημία, ο δήμος Καλαβρύτων θα πρέπει να τιμήσει τους κ.κ. Νασιώτη, Ντάλλα και Ρεστέμη, για την τεράστια συμμετοχή και προσφορά τους ώστε ο δήμος μας να βγει αλώβητος από την παγκόσμια αυτή δοκιμασία.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.