Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας - ΣΕΠΟΚΕ: Δωρεάν σκακιστικά μπλουζάκια στους Αθλητές

Ένα μεγάλο μπράβο στην Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας για την πρωτοβουλία τους, να προμηθεύσουν ΔΩΡΕΑΝ σε όλες/ους τις/τους Αθλήτριες/τές του Σκακιστικού Επιμορφωτικού Ομίλου Καλαβρύτων Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), σκακιστικά μπουζάκια (στυλ polo με γιακά και κουμπιά) με τυπωμένο το προσωπικό όνομα της/του κάθε Αθλήτριας/τή, αναγνωρίζοντας και επιβραβεύοντας με αυτό τον τρόπο, την πλούσια Αγωνιστική-Πολιτιστική και Κοινωνική δραστηριότητα του Ομίλου.

Με ανακοίνωσή του ο ΣΕΠΟΚΕ, καλεί όλους τους αθλητές και αθλήτριες του Ομίλου, να δηλώσουν (στο κιν. τηλέφωνο 6932468208, έως και 17 Μαρτίου 2016) όνομα και μέγεθος, ώστε να ολοκληρωθεί εγκαίρως η παραγγελία.

Τέτοιες πρωτοβουλίες όπως αυτή της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας ίσως αποτελέσουν παράδειγμα και για άλλους Συλόγους - Ενώσεις της περιοχής μας να παρεμερίσουν τις... τυχόν προσωπικές φιλοδοξίες - ματαιοδοξίες των προέδρων τους και να προσφέρουν στον τόπο.

Για να μην παραπονιούνται μετά ότι τα μέλη τους τους έχουν γυρίσει την πλάτη...

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
3 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.