ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΩΝ ΑΘΗΝΑΣ: Ψήφισμα για το θάνατο του Π. Κουμάντου

Το Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΩΝ ΑΘΗΝΑΣ, συνήλθε έκτακτα την 19η Νοεμβρίου 2020, μετά τη θλιβερή αναγγελία του θανάτου του Πάνου Κουμάντου και εξέδωσε το ακόλουθο ψήφισμα:

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

Συνήλθε έκτακτα σε τηλεδιάσκεψη σήμερα, την 19η Νοεμβρίου 2020, μετά τη θλιβερή αναγγελία του θανάτου του εξαίρετου ανθρώπου, διαπρεπούς επιστήμονα και εκλεκτού συμπατριώτη

ΠΑΝΟΥ ΚΟΥΜΑΝΤΟΥ

Γενικού Γραμματέα του Δ.Σ. της Ένωσής μας

ο οποίος προσέφερε επί σειρά ετών ως μέλος της Ένωσης και του Δ.Σ. της, σημαντικές υπηρεσίες, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην υλοποίηση των στόχων της.

Ένα ακόμα παιδί του ’43 έφυγε από κοντά μας. Ήταν γιος του εκτελεσθέντος Αθανασίου Κουμάντου, καθηγητή φιλολόγου του Γυμνασίου Καλαβρύτων και της Βασιλικής Σταυροπούλου.

Το Δ.Σ., αποχαιρετώντας με οδύνη το εκλεκτό μέλος του, αποφάσισε ομόφωνα:

Να εκφράσει τη βαθιά του θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια όλων των μελών του στην οικογένεια του εκλιπόντος και να της παραδώσει το παρόν ψήφισμα.

Να κατατεθεί αντί στεφάνου και ως δωρεά στη μνήμη του το ποσό των 150 στο Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο.

Να ανακοινώσει το παρόν ψήφισμα στα μέσα ενημέρωσης των Καλαβρύτων και να ενημερώσει τα μέλη της Ένωσης και το ευρύτερο κοινό που ενδιαφέρεται για τα Καλαβρυτινά γεγονότα.

Να γίνει εκτενής αναφορά στην προσωπικότητα του θανόντος, στην επόμενη έκδοση της ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΗΣ ΗΧΟΥΣ.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Ευθύμιος Βαζαίος

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 17 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.