ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΩΝ ΑΘΗΝΑΣ: Αρχαιρεσίες, το νέο Δ.Σ. της Ένωσης

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από συμπατριώτισσες και συμπατριώτες, με μέλη των οικογενειών τους, έγινε την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015 το κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας, η Γενική Συνέλευση και οι Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας.

Συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Ο πλειοψηφείσας Σύμβουλος κ. Σωτήριος Ι. Τσενές ανέγνωσε τα αποτελέσματα των Αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της 8ης Φεβρουαρίου 2015.

Ακολούθησε συζήτηση και η ανάδειξη στα προβλεπόμενα από το καταστατικό αξιώματα έγινε ομόφωνα και έχει ως ακολούθως:

Πρόεδρος: ο κ. Σωτήριος Ι.Τσενές

Α΄ Αντιπρόεδρος: η κ. Μαρία Γεωργαντά - Καρύδη και με την ευθύνη της Διεύθυνσης σύνταξης της εφημερίδας της Ένωσης «ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΗ ΗΧΩ»

Β΄ Αντιπρόεδρος: ο κ. Σωτήριος Χαμακιώτης

Γενικός Γραμματέας: ο κ. Πάνος Κουμάντος

Ειδικός Γραμματέας: η κ. Μαρία Κωσταντάρα - Μαρκογιαννάκη

Ταμίας: ο κ. Κώστας Καρναβάς

Μέλος: ο κ. Κων/νος Παπαχριστόπουλος, υπεύθυνος Νεολαίας, Αθλητισμού και Εκδηλώσεων

Μέλος: η κ. Ελένη Χάμψα, υπεύθυνη Νομικής Υποστήριξης της Ένωσης και μέλος της Συντακτικής Επιτροπής της εφημερίδας της Ένωσης» ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΗ ΗΧΩ».

Μέλος: η κ. Χρύσα Λεχουρίτη, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, επικοινωνίας, συνεργασίας με συλλόγους και φορείς, καθώς και γραμματειακής υποστήριξης.

Ο Πρόεδρος κ. Σωτήρης Τσενές συνεχάρη όλες και όλους για την εκλογή τους στο Δ.Σ. και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους.

Συντακτική Επιτροπή της Εφημερίδας

Με πρόταση του Προέδρου, που έγινε ομόφωνα αποδεκτή, ορίστηκε η Συντακτική Επιτροπή της Εφημερίδας της Ένωσης, η οποία θα αποτελείται από τους εξής: Σ. Τσενές, Μ. Γεωργαντά - Καρύδη, Σ. Χαμακιώτης, Χ. Αντωνόπουλος, Γ. Γεωργακόπουλος, Ε. Χάμψα, Α. Καμπά - Χονδρονικόλα, Π. Χάμψας, Στ. Κωνσταντίνου, Β. Σταθούλιας.

Τελειώνοντας ο Πρόεδρος όρισε ως ειδικούς συνεργάτες του Προέδρου και των μελών του Δ.Σ. τους: κ. Χρίστο Αντωνόπουλο, κ. Μαρία Νεοφωτίστου - Δάρα, κ. Γιώργο Γεωργακόπουλο επί γενικών θεμάτων και τον κ. Κώστα Καποτά επί οικονομικών θεμάτων και έληξε την Συνεδρίαση.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.