ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΠΛΑΝΗΤΕΡΙΩΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Το Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΠΛΑΝΗΤΕΡΙΩΤΩΝ εύχεται σε όλα τα μέλη του, τους συμπατριώτες του απανταχού γης και όλους τους Έλληνες «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» και ο νέος χρόνος 2016 να δίνει πάντα υγεία, ευτυχία, ειρήνη.

Το Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΠΛΑΝΗΤΕΡΙΩΤΩΝ συνεδρίασε στις 17/12/2015 προκειμένου, μεταξύ άλλων θεμάτων, να ορίσει την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, βάσει του άρθρου 8 του καταστατικού.

Ως πρώτη Κυριακή ορίστηκε τυπικά η 10/01/2016. Επειδή όμως την πρώτη Κυριακή δε θα υπάρχει απαρτία, αποφασίσαμε η Γενική Συνέλευση να πραγματοποιηθεί την επόμενη ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΚΑ ΕΠΤΑ (17) ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016 και ώρα 10.30 π.μ. στην αίθουσα της ΠΑΓΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, που βρίσκεται στην οδό ΠΑΤΗΣΙΩΝ 121 και που ευγενώς μας παραχώρησε το Δ.Σ. της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης. Την ίδια ημέρα θα κόψουμε και την ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ του Συλλόγου μας.

Για το Δ.Σ.

     ο Πρόεδρος                                            ο Γραμματέας

ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΓΕΝΑΣ                  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

απο kalavrytapress

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
4 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.