Ενισχύεται με προσθήκες προπονητή και παικτών ο Α.Ο Σκεπαστού

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει η ομάδα του Σκεπαστού την προετοιμασία που άρχισε την περασμένη Κυριακή εν όψη της αγωνιστικής σεζόν 2016 – 2017 του υπό την προπονητική καθοδήγηση του Χρήστου Μαγούλη.
Η διοίκηση του σωματείου προχώρησε σε ενίσχυση του δυναμικού της με σημαντικές μεταγραφές οι οποίες θα αξιοποιηθούν κατά το δυνατόν στην νέα ποδοσφαιρική περίοδο που αρχίζει τον Οκτώβριο.
Κατόπιν υπεραρκετών προτάσεων αφενός σε προπονητικό επίπεδο και αφετέρου σε ποδοσφαιρικές μονάδες το συμβούλιο κατέληξε και πλέον συμπεριλαμβάνονται στους κόλπους στους της ομάδας οι παρακάτω : 
ΜΑΓΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ :προπονητής 
ΜΗΛΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ : παίκτης
ΔΡΑΓΟΥΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ : παίκτης
ΜΑΝΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ : παίκτης
ΜΟΝΟΚΡΟΥΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ : παίκτης
Σκοπός της διοίκησης να συμπεριλάβει αυτούς τους εμπειρότατους ανθρώπους ( προπονητή και παίχτες ) στους κόλπους της ομάδας πρωταρχικά είναι να λειτουργήσει ως ερέθισμα και διδαχή για τα παιδία της τοπικής κοινωνίας μας , και βεβαίως να επιτευχτεί όσο τον δυνατόν καλύτερη πορεία κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος όχι ανταγωνιζόμενοι αλλά συναγωνιζόμενοι με τα υπόλοιπα συμμετέχοντα σωματεία στην κατηγορία που αγωνίζεται και η ομάδα μας.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
8 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.