Ενημέρωση προς τους πολύτεκνους της περιοχής Καλαβρύτων

Δυο ανακοινώσεις που αφορούν τις ταμιακές υποχρεώσεις και την θεώρηση βιβλιαρίων των πολυτέκνων εξέδωσε ο Σύλλογος πολυτέκνων περιοχής Καλαβρύτων.

Προς τις

Πολύτεκνες Οικογένειες, μέλη του Σωματείου μας,

Δήμου Καλαβρύτων.

 

Θέμα: ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ.

 

`Αγαπητοί Πολύτεκνοι.

 

Σε όλους είναι γνωστό και ως καταστατική διάταξη ότι, η παροχή υπηρεσιών από τα μέλη της Διοίκησης του Σωματείου μας προς όλα τα μέλη της κάθε Πολύτεκνης οικογένειας, η οποία είναι εγγεγραμμένη στο Σωματείο μας. πραγματοποιείται αφιλοκερδώς.

Σας υπενθυμίζουμε ότι, από το 2012 έχει αλλάξει το σύστημα και κάθε Πολύτεκνη οικογένεια εξοφλεί τις ταμειακές της υποχρεώσεις κάθε χρόνο και όχι κάθε τριετία όπως γίνονταν παλιότερα. (Ανακοίνωση Σωματείου Αρ.Πρ.0924/2013/0319-1/20-12-2013).

Πρέπει να γνωρίζετε ότι, η όποια παροχή υπηρεσίας προς τα μέλη κάθε Πολύτεκνης οικογένειας πραγματοποιείται, μόνο εφ’ όσον η κάθε οικογένεια είναι οικονομικά εντάξει προς το Σωματείο. Μόνο με αυτή την διαδικασία έχει την δυνατότητα να παρέχει τις υπηρεσίες του το Σωματείο προς τα μέλη του.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6946.17.58.53.

 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο Πρόεδρος                Ο Γεν. Γραμματέας

Χαρίλαος Ηλία Ερμείδης              Βασίλειος Καλογερόπουλος

 

 

Προς τις

Πολύτεκνες Οικογένειες, μέλη του Σωματείου μας,

Δήμου Καλαβρύτων.

 

Θέμα: ΘΕΩΡΗΣΗ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ για το έτος 2015

 

`Αγαπητοί Πολύτεκνοι.

 

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας οι θεωρήσεις των Πολυτεκνικών βιβλιαρίων για το 2015 θα πραγματοποιούνται ΜΟΝΟ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ και από ώρας 10:00 π.μ. έως και τις 02:00 .μ.μ.(14:00) στο γραφείο του Σωματείου μας ( 25Ης Μαρτίου και Ασημάκη Φωτήλα). Σε περίπτωση που η Τρίτη συμπίπτει με αργία οι θεωρήσεις πραγματοποιούνται την επόμενη μέρα (Τετάρτη) τις ίδιες ώρες.

Οι θεωρήσεις πραγματοποιούνται με την ίδια διαδικασία από το 2013.

Δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα.

Για τις νέες θεωρήσεις καθώς και για την οποιανδήποτε παροχή υπηρεσίας από το Σωματείο προς τα μέλη, βάσει του καταστατικού μας, το μόνο που χρειάζεται είναι ότι, πρέπει να έχουν εξοφληθεί οι προηγούμενες οικονομικές υποχρεώσεις προς το Σωματείο.

Προς διευκόλυνση των Πολύτεκνων οικογενειών μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να παραδίδουν το ή τα βιβλιάριά τους στο κεντρικό μας γραφείο (25ης Μαρτίου αρ. 34) ή να τα στέλνουν και με πρόσωπα της εμπιστοσύνης τους, από Δευτέρα έως και Παρασκευή.

Απαραίτητη προϋπόθεση, να έχουν επικοινωνήσει στο 6946.17.58.53 (ώρες επικοινωνίας από 10:00 π.μ. έως 02:00 μ.μ.) για να γνωρίσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες. Παραδίδοντας το ή τα βιβλιάρια καταθέτουν και το αντίστοιχο οφειλόμενο ποσό.

Τα βιβλιάριά τους θεωρημένα τα παραλαμβάνουν την πρώτη εργάσιμη Τρίτη.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα βιβλιάρια παραλαμβάνονται και από Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός αργιών, ΜΟΝΟ από το Πρόεδρο και εφ’ όσον έχει υπάρξει τηλεφωνική προσυνεννόηση και κατατεθεί το οφειλόμενο χρηματικό ποσό. Δεν παραλαμβάνονται βιβλιάρια από άλλο πρόσωπο και χωρίς την καταβολή του οφειλόμενου χρηματικού ποσού προς το Σωματείο. (π.χ. συνδρομή ή συνδρομές. Ένσημα κ.τ.λ.).

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6946.17.58.53.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο Πρόεδρος                                Ο Γεν. Γραμματέας

Χαρίλαος Ηλία Ερμείδης                        Βασίλειος Καλογερόπουλος

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.