Ένας είναι ο... καιάδας στην Ελλάδα βρε παιδιά!!!

Διαβάζοντας στο διαδίκτυο την ειδησεογραφία για τη δίκη της εγκληματικής νεοναζιστικής οργάνωσης "Χρυσή Αυγή", έπεσε το μάτι μου στο ακόλουθο:

Ο Γιώργος Γερμενής (ΚΑΙΑΔΑΣ), μέσω του συνηγόρου του ζητά το ελαφρυντικό του σύννομου βίου, της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη και της μη εύλογης διάρκειας της δίκης.

Όπως είπε, δεν είχε παραβατική πράξη μέχρι την απόδοσης των κατηγοριών που του αποδόθηκαν το 2012.

«Όλα τα χρόνια της νεότητάς του πάλευε για ένα μεροκάματο ως διανομέας και είχε μία αγάπη, τη μουσική. Η προφυλάκιση του σταμάτησε την πορεία της μουσικής του διαδρομής γιατί δεν μπορούσε να μεταβεί στο εξωτερικό. Σε καμιά περίπτωση δεν είχε σχέση με έκνομες πράξεις» ανέφερε η συνήγορος του και πρόσθεσε πως ο πρώην βουλευτής «αναλωνόταν νυχθημερόν στο κοινοβουλευτικό του έργο« και είχε άριστη διαγωγή.

Η σκέψη μου τότε πήγε στην τοπική ειδησεογραφία εδώ στα Καλάβρυτα, λίγο καιρό πριν, που γινόταν λόγος για κάποιον άλλον ΚΑΙΑΔΑ, αυτόν που ο πρόεδρος ονόμαζε "κουκουλοφόρο". Θυμήθηκα τότε το γνωστό δημώδες άσμα που είχε γραφτεί για τον αξέχαστο Βασίλη Σαλέα: "Ένας ήταν ο Σαλέας στην Ελλάδα βρε παιδιά!!!" που ταιριάζει γάντι στην παράφραση: "Ένας είναι ο... καιάδας στην Ελλάδα βρε παιδιά!!!". Ποιος να είναι άραγε ο πραγματικός; Ο υπόδικος Γιώργος Γερμενής; Ο εκ Καλαβρύτων ορμώμενος; Ή μήπως και οι δύο; Να υπογράψω κι εγώ αυτό το... "ευθυμογράφημα"  σαν... Ο ΑΝΤΙκαιάδας;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
3 + 9 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.