Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Καλαβρύτων και Επαρχίας: Κάλεσμα - πρόσκληση προς τους Επιχειρηματίες-Εμπόρους-Επαγγελματίες της περιοχής μας

Καλούμε στις 21 Ιουλίου 2020 και ώρα 20:00 στο «ΠΕΤΡΙΝΟ» κτήριο, αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων, όλους τους Επιχειρηματίες-Εμπόρους-Επαγγελματίες της περιοχής, να πλαισιώσουν με ενθουσιασμό και εμπιστοσύνη μια νέα συλλογική προσπάθεια. Όλοι εμείς που μέσα στις δύσκολες συνθήκες, επιθυμούμε να επιτύχουμε την δημιουργία και την ανάπτυξη ενός συλλογικού φορέα που θα εκφράζεται και θα εκπροσωπεί τις ανησυχίες, τις αγωνίες αλλά και τους κοινούς στόχους μας, μέσω των ειλικρινώς καλών σχέσεων, επαγγελματικής αλλά και κοινωνικής συναντίληψης, συντονισμένων δράσεων και εν γένει κάθε πρωτοβουλίας που συμβάλλει στην εξυπηρέτηση των κοινών συμφερόντων, τόσο των μελών όσο και του κοινωνικού συνόλου.

Κοινός στόχος όλων μας πρέπει να είναι η προάσπιση των τοπικών συμφερόντων του εμπορικού και επαγγελματικού κόσμου, η μέριμνα και η μελέτη για την κατά το δυνατόν καλύτερη ρύθμιση των εκάστοτε προβλημάτων των μελών μας και την αποτελεσματική επίλυσή τους. Καταθέτοντας θέσεις και προτάσεις, αλλά και παρεμβαίνοντας στα κέντρα λήψεως αποφάσεων, είτε αυτόνομα είτε σε συνεργασία με εμπορικούς συλλόγους άλλων πόλεων, μπορούμε να οδηγηθούμε στις σχετικές λύσεις .

Πρωτεύοντα ρόλο πρέπει να αποδώσουμε όλοι στην αποτύπωση θέσεων και προτάσεων πάνω σε ζητήματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο, όχι μόνον σε τοπικό αλλά και σε πανελλαδικό επίπεδο. Τέτοια ζητήματα συχνά αποτελούν τροχοπέδη για την ελεύθερη ανάπτυξη του εμπορίου και της επιχειρηματικότητας, όπως η υπερβολική φορολόγηση, η αυθαιρεσία και η επιλεκτική πολιτική των τραπεζών, ο αθέμιτος ανταγωνισμός, τα κοινωνικοασφαλιστικά ζητήματα κ.ά. Επίσης, η συλλογική μας προσπάθεια πρέπει, κατά προτεραιότητα, να εστιάσει στην στοχευμένη προβολή της ιστορικής σπουδαιότητας των Καλαβρύτων και των τουριστικών ενδιαφερόντων της ευρύτερης περιοχής, στοιχείων που καθιστούν τον τόπο μας προνομιούχο πόλο έλξης τόσο του εσωτερικού όσο και του διεθνούς τουριστικού ρεύματος.

Θα χρειαστούμε την συνεχή διαπροσωπική επαφή, τις τακτικές συναντήσεις μας, τον προβληματισμό, την ανταλλαγή απόψεων και τον εποικοδομητικό διάλογο για να μην βρεθεί κανένας και ποτέ μόνος του, την επόμενη μέρα.

Η επιτροπή πρωτοβουλίας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
8 + 9 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.