ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Αγανάκτηση, απορίες και ερωτηματικά για το μη άνοιγμα του εμπορίου στο νομό Αχαίας

Την αγανάκτησή του για το μη άνοιγμα του εμπορίου στο νομό Αχαίας και κατ' επέκταση και στην πόλη των Καλαβρύτων αύριο Δευτέρα εκφράζει ο εμπορικός και επιχειρηματικός κόσμος των Καλαβρύτων.

Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε το ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ "ΑΖΑΝΕΣ", και υπογράφεται από τον Πρόεδρο Ηλία Ερμείδη και το Γενικό Γραμματέα Μάριο Φράγκο, γίνεται λόγος για υπαναχώρηση της κυβέρνησης στο συγκεκριμένο θέμα και εκφράζεται η απορία και το ερώτημα "Ποια η διαφορά του Νόμου Αττικής από τον Νομό Αχαΐας;".

"Οι σπασμωδικές αποφάσεις της κυβέρνησης το μόνο που επιτυγχάνουν είναι η περαιτέρω αγανάκτηση του εμπορικού κόσμου" σημειώνουν χαρακτηριστικά, ενώ τέλος αναφέρουν ότι "Επιφυλασσόμεθα για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας".

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
11 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.