Έλενα Παναρίτη Μια ακόμα αποτυχημένη επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ

γράφει ο Β. Αποστολόπουλος

Για μια ακόμα φορά έχει προκαλέσει προβληματισμό στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ, μια επιλογή της ηγεσίας του. Αυτή τη φορά πρόκειται για την επιλογή της Έλενας Παναρίτη για το Δ.Ν.Τ. Η επιλογή αυτή έρχεται να προστεθεί στην επιλογή του Προκόπη Παυλόπουλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας και στην επιλογή του Λάμπη Ταγματάρχη για την θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ.

Και οι τρεις αυτές επιλογές ειναι πρόσωπα που κατά τη γνώμη μου, καλώς η κακώς, είναι συνδεδεμένα με "παλιές και αποτυχημένες πολιτικές", που πρόσφατα καταδικάστηκαν από τον ελληνικό λαό και η επιλογή τους, τουλάχιστον στην παρούσα χρονική στιγμή, όχι μόνο προκαλεί δυσφορία στα στελέχη και στη βάση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δείχνει μια αδικαιολόγητη αγωνία στην ηγεσία του να κρατήσει κάποιες ισορροπίες. 

Άραγε δεν υπάρχουν ικανά στελέχη στο κυβερνόν κόμμα που θα μπορούσαν να ανταποκριθούν με επιτυχία στις απαιτήσεις τόσο της ΕΡΤ όσο και στην παρουσία της Ελλάδας στο Δ.Ν.Τ.; Πρέπει να σταματήσει ο ΣΥΡΙΖΑ να αδικεί τον εαυτό του και να μην αφήνει τους διάφορους πολιτικούς καιροσκόπους να τον φθείρουν.

Πρέπει να έχουν υπόψη τους οι κυβερνώντες, ότι η ιστορική ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ είναι μεγάλη. Τυχόν αποτυχία του ίσως σημάνει ακόμα και το θάνατο της αριστεράς από την Ελλάδα. Στους μόνους στους οποίους έχει να δώσει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στον κόσμο που τον ψήφισε και στο ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό των ελλήνων που τον στηρίζουν. 

 

Β. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
3 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.