“Ελεγκτικό Συνέδριο και Δήμοι”: Ομιλία του Δημάρχου Καλαβρύτων.

Στη διημερίδα – συνέδριο, που διοργανώνει χθες και σήμερα, 14 και 15 Απριλίου, στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο «DIVANI CARAVEL», η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας και το Ελεγκτικό Συνέδριο, με την παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, του Γενικού Γραμματέα για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, της Προέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, του Προέδρου της ΚΕΔΕ, πλήθους Δημάρχων, των Αντιπροέδρων και στελεχών του Ελεγκτικού Συνεδρίου και άλλων αιρετών και υπαλλήλων των Οικονομικών Υπηρεσιών των Δήμων, παραβρέθηκε και μίλησε, σήμερα Παρασκευή, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς.

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων αναφέρθηκε, στα προβλήματα που υπάρχουν και κατέθεσε προτάσεις για την αποτελεσματική, αποδοτική και ταχεία πραγματοποίηση των ελέγχων. Επίσης, αναφέρθηκε στη συνεργασία, που πρέπει να υπάρχει, μεταξύ των Δήμων και του Ελεγκτικού Συνεδρίου και στη δημιουργία τράπεζας πληροφοριών, για την αντιμετώπιση όλων των θεμάτων.

Τη διημερίδα, παρακολούθησε και ο Δημοτικός Σύμβουλος Καλαβρύτων και υπάλληλος του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Ανδρέας Ζυγούρας.


 

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
4 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.