Εκτεταμένες κατολισθήσεις εγκλώβησαν αυτοκίνητα πριν και μετά την Ι.Μ.Μ.Σπηλαίου

 (Φωτογραφία αρχείου)

 

Μεγάλες κατολισθήσεις σημειώθηκαν σήμερα στην επαρχιακή οδό Πούντας - Μεγάλου Σπηλαίου, με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό αυτοκινήτων στα σημεία των κατολισθήσεων. Πριν από λίγο εκδόθηκε δελτίο τύπου από το Δήμο Καλαβρύτων που αναφέρει τα ακόλουθα:

 

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Μεγάλα πλημμυρικά φαινόμενα συνέβησαν, σήμερα, στην επαρχιακή οδό Πούντας Καλαβρύτων, με αποτέλεσμα από τα φερτά υλικά να έχουν πραγματοποιηθεί εκτεταμένες κατολισθήσεις, σε αρκετά σημεία, πριν και μετά την Ι.Μ. Μεγάλου Σπηλαίου και να έχουν αποκλειστεί αυτοκίνητα, στα σημεία αυτά.

Συνεργεία του Δήμου Καλαβρύτων προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τις εκτεταμένες κατολισθήσεις και να αποδώσουν την επαρχιακή οδό Πούντας – Καλαβρύτων σε κυκλοφορία, ενώ έχει ζητηθεί και η κινητοποίηση των αρμοδίων υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδος και Ιονίου με το παρακάτω επισυναπτόμενο έγγραφο του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Γιώργου Λαζουρά.


ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Πατήστε εδώ για να δείτε το έγγραφο του Δημάρχου Καλαβρύτων προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος

                           

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 11 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.