Εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Πειραιώς για νέους αγρότες από 13/6 έως 10/7

Σε νεοεισερχόμενους ή νέους αγρότες που έχουν ως στόχο να αναπτύξουν την αγροτική τους εκμετάλλευση και να την καταστήσουν μια επιχείρηση με εξωστρέφεια και βιωσιμότητα απευθύνεται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Επιχειρηματίας Αγρότης» της Τράπεζας Πειραιώς.

 

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της τράπεζας, το πρόγραμμα διεξάγεται από τις 13 Ιουνίου έως τις 10 Ιουλίου 2014 στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη στη Νέα Ερυθραία.

Μέσα σε 64 εκπαιδευτικές ώρες, έμπειροι εισηγητές, ειδικοί στον τομέα τους, αναλύουν ενότητες όπως: επιχειρηματικός σχεδιασμός και οικονομική διαχείριση των αγροτικών εκμεταλλεύσεων, δικτύωση και κανάλια διανομής, marketing και branding αγροτικών προϊόντων, πωλήσεις και διαπραγματεύσεις, πιστοποιήσεις, καινοτομία στην αγροτική επιχειρηματικότητα, ορθές γεωργικές πρακτικές και διαχείριση πόρων.

Όλοι οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα έχουν επιπλέον παροχές, που αφορούν σε ηλεκτρονικά εργαλεία για αγρότες και επιλεγμένα προγράμματα ασφάλισης από την ERGO.

Το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη είναι πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2, το οποίο δραστηριοποιείται στους αναδυόμενους τομείς της αγροτικής και πράσινης οικονομίας.

Με την πεποίθηση ότι η αγροτική παραγωγή μπορεί να γίνει η βάση για την ανάπτυξη της οικονομίας στην Ελλάδα, η Εξέλιξη υλοποιεί το Πρόγραμμα Ανάπτυξης Αγροτικής Επιχειρηματικότητας για Νέους της Τράπεζας Πειραιώς. Παράλληλα, παρέχει σε αγρότες και παραγωγούς καινοτόμες εκπαιδευτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

 ΠΗΓΗ:   www.agronews.gr               

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
16 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.