Στο Εκκλησιαστικό Κέντρο Νεότητας “ΤΟ ΟΡΑΜΑ”, η επίσημη έναρξη των εργασιών της ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων

Την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου στα Καλάβρυτα και στο Εκκλησιαστικό Κέντρο Νεότητας “ΤΟ ΟΡΑΜΑ”, πλησίον της Ιεράς Μονής της Αγίας Λαύρας, γίνεται η επίσημη έναρξη των εργασιών της ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της Χώρας, που θα διαρκέσει, μέχρι, την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου.

Με αφορμή τη συνεδρίαση της ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων στα Καλάβρυτα ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς, δήλωσε: “Αποτελεί, ξεχωριστή τιμή, για τα Καλάβρυτα και τον ορεινό και ιστορικό Δήμο μας, η πραγματοποίηση της ολομέλειας των προέδρων των μεγαλυτέρων επιστημονικών συλλόγων της πατρίδας μας – των Δικηγορικών Συλλόγων – στην πόλη μας. Πολύ περισσότερο, που είναι η πρώτη φορά που γίνεται ολομέλεια των Προέδρων δικηγορικών συλλόγων, σε μικρή, αλλά, ιστορική και μαρτυρική επαρχιακή πόλη, όπως τα Καλάβρυτα. Με τις παράλληλες δραστηριότητες και εκδηλώσεις, οι συνάδελφοι δικηγόροι, θα γνωρίσουν την ιστορία, τον πολιτισμό, τα μνημεία, το απαράμιλλο φυσικό κάλλος, τη φιλοξενία και τα εξαιρετικά προϊόντα των Καλαβρύτων.

Όπως, σ’ όλους τους τομείς, όπως στους δήμους, έτσι και στο Δικηγορικό Σώμα, υπάρχουν πολλά προβλήματα, που χρειάζονται δραστικές και άμεσες παρεμβάσεις και καθαρές θέσεις, όπως η επιτάχυνση απονομής της Δικαιοσύνης, η τροποποίηση και ο εκσυγχρονισμός των κωδίκων, τα φορολογικά, ο υπερπληθωρισμός του επαγγέλματος κ.α..

Εύχομαι, από καρδιάς, η ολομέλεια των συναδέλφων Δικηγόρων να λάβει τις καλύτερες, για τον κλάδο και τη Δικαιοσύνη, αποφάσεις.

Στην επίσημη έναρξη της ολομέλειας, έχουν προσκληθεί για να παραστούν, ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος, οι Γενικοί Γραμματείς του Υπουργείου Δικαιοσύνης, η ηγεσία της Δικαιοσύνης, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, οι βουλευτές του νομού και άλλοι επίσημοι”.


 

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
9 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.