Έκκληση του Δημάρχου Καλαβρύτων για μη προσέλευση κόσμου στις εκδηλώσεις για το Ολοκαύτωμα

Έκκληση προς όλους τους συμπατριώτες μας, να σεβαστούν την ιδιαιτερότητα της κατάστασης λόγω των αυστηρών μέτρων προστασίας για τον Covid-19 και να μην προσέλθουν στις καθιερωμένες εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου, σε ανάμνηση των γεγονότων της σφαγής των συμπατριωτών μας τη 13η Δεκεμβρίου 1943, συμπεριλαμβανομένης και της σύντομης τελετής του καθιερωμένου Τρισαγίου στον Τόπο της Εκτέλεσης, σήμερα, παραμονή της επετείου, απηύθυνε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθαν. Παπαδόπουλος.

Το μήνυμα - έκκληση του Δημάρχου Καλαβρύτων έχει ως εξής:

Αγαπητοί μου συμπατριώτες

Εν μέσω των κρίσιμων στιγμών που διέρχεται η Χώρα μας λόγω της πανδημίας και κατανοώντας την ιδιαιτερότητα των ημερών, είμαστε υποχρεωμένοι να μην τελέσουμε τις εκδηλώσεις που έχουν καθιερωθεί στην Μαρτυρική μας πόλη των Καλαβρύτων, σε ανάμνηση των γεγονότων της σφαγής των συμπατριωτών μας τη 13η Δεκεμβρίου 1943, συμπεριλαμβανομένης και της σύντομης τελετής του καθιερωμένου Τρισαγίου στον Τόπο της Εκτέλεσης, σήμερα, παραμονή της επετείου.

Τόσο στο Τρισάγιο όσο και στην επιμνημόσυνη δέηση θα παραστεί μόνον ο Δήμαρχος, εκπροσωπώντας όλους τους απανταχού Καλαβρυτινούς.

Σας παρακαλώ να σεβαστείτε την ιδιαιτερότητα της κατάστασης και να μην προσέλθετε στις εκδηλώσεις.

Φέτος, ας προσευχηθούμε από το σπίτι μας για την ανάπαυση των ψυχών των δικών μας ανθρώπων.

Ο Δήμαρχος

Αθανάσιος Παπαδόπουλος

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
7 + 9 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.