Εκδήλωση του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας για την 25η Μαρτίου

Πραγματοποιήθηκε  από τον Παγκαλαβρυτινό Σύλλογο Πάτρας η πρώτη εκδήλωση, μετά την απώλεια του Προέδρου του Συλλόγου Αθανάσιου Φρατζή, για την επέτειο της 25ης Μαρτίου. Η εκδήλωση έγινε στη Διακίδειο Σχολή Λαού που ήταν κατάμεστη από πλήθος κόσμου.

Μετά από τον σύντομο χαιρετισμό της προέδρου του Συλλόγου κας Κατερίνας Ασημακοπούλου, εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός της ημέρας από τη φιλόλογο κα Κολώνα - Κρούπη Ελευθερία.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο εκπρόσωπος του Σεβαμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών π. Νικόλαος Σκιαδαρέσης, ο Βουλευτής Αχαΐας κος Ανδρέας Κατσανιώτης εκπρόσωποι συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Το KalavrytaNet εκφράζει τα συγχαρητήρια στην νέα Πρόεδρο του Συλλόγου κα Κατερίνα Ασημακοπούλου. Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη εδώ από τους φίλους του blog για την απουσία φωτογραφιών από την εκδήλωση, η οποία οφείλεται στο γεγονός ότι αυτή τη φορά δε μας στάλθηκε δελτίο τύπου από το Σύλλογο όπως γινόταν μέχρι τώρα επί προεδρίας του αείμνηστου Αθανάσιου Φρατζή. 

Πιστεύουμε ότι το γεγονός αυτό ήταν τυχαίο λόγω της ανακατάταξης του Δ.Σ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
3 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.