Η εισήγηση του κ. Μαγκαφά δεν έπεισε ούτε σήμερα. Το '' γιαπί '' εξακολουθεί να καίει.

Δεύτερη αναβολή για το θέμα των ''θετικών'' ζημιών που έχουν προέλθει από το ''διοικητήριο'' είχαμε σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων.(σχετικό προηγούμενο άρθρο του KALAVRYTANET)

Παρά το γεγονός ότι το θέμα που αφορά το αίτημα των εργολάβων για να τους καταβληθούν εκτός των άλλων και περίπου 14.000 ευρώ για φύλαξη του άδειου διοικητηρίου και σταλία ενός μηχανήματος, μπήκε προς συζήτηση στο σημερινό Δ.Σ , αυτό αναβλήθηκε ξανά.

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Δημάρχου κ. Λαζουρά να εξηγήσει με ''άλλο'' τρόπο λόγους που επιβάλλουν την εκ νέου αναβολή του θέματος και παρά το γεγονός ότι αυτό το θέμα κρατήθηκε τελευταίο προκειμένου να αποφευχθούν εντάσεις και διαφωνίες ακόμα και εντός της πλειοψηφίας, η εξέλιξη των πραγμάτων εντέλει, έδειξε την αγωνία του κ. Λαζουρά να βρεθεί χρόνος .

Χρόνος ώστε να μπορέσει να λειάνει μια εισήγηση που έγινε την 30/4 από τον κ. Μαγκαφά και που κατά τα φαινόμενα δεν έπεισε ούτε την πλειοψηφία, αφού το να στοιχειοθετηθούν τα αιτούμενα ποσά για φύλαξη και σταλία απέχει ακόμα.... και δημιουργεί την ανάγκη να κρατούνται αποστάσεις ασφαλείας.

Το ''στρίβειν δια του διαδρόμου'' σήμερα δεν ήταν απαραίτητο, αφού μάλλον το ......προσυμβούλιο, είχε εμφανώς καταλήξει στην αναβολή του θέματος.

 

Θεόδωρος Παπαδόπουλος

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
13 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.