Εγκαταλελειμμένα : Ένα μήνα διορία για να μην το πάρει ο Δήμος

Ανακοινώνεται ότι, από τη Δευτέρα 31 Αυγούστου, συνεργεία του Δήμου Καλαβρύτων, θα επικολλούν, σε όλα τα οχήματα που βρίσκονται εγκαταλελειμμένα στα Καλάβρυτα και στα χωριά μας, τα ειδικά σήματα απομάκρυνσης, αφαίρεσής τους από τους κοινόχρηστους χώρους (δρόμους κλπ.) που καταλαμβάνουν και απόρριψής τους, ως απορρίμματα (οχήματα τέλους κύκλου ζωής - ΟΤΚΖ) σύμφωνα με όσα προβλέπονται από τη σχετική νομοθεσία.

Μετά την πάροδο ενός (1) μηνός από την επικόλληση του ειδικού αυτού σήματος απομάκρυνσης και εφόσον οι ιδιοκτήτες ή οι κάτοχοι των οχημάτων δεν τα έχουν απομακρύνει, μόνοι τους, ο Δήμος Καλαβρύτων, θα τα απομακρύνει και θα χρεώνει σ’ αυτούς, το κόστος της απομάκρυνσης.

Καλούνται οι ιδιοκτήτες οχημάτων που τα έχουν εγκαταλείψει, σε κοινόχρηστους χώρους, να τα απομακρύνουν το συντομότερο δυνατό, προς αποφυγή πρόσθετων συνεπειών και επιβαρύνσεων.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
6 + 10 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.