Έγινε σφάλμα και ζητάμε συγνώμη!

Από το διευθυντή του ΓΕΛ Καλαβρύτων κ. Βασίλη Σπανό λάβαμε χθες το ακόλουθο email: Κύριοι, υπεύθυνοι του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΝΕΤ "Προχθές εστάλη ανακοίνωση του σχολείου σχετικά με την επανέναρξη λειτουργίας του και την ενημέρωση των μελών της σχολικής μας κοινότητας. Το σχολείο μας αποτελεί αυτοτελή φορέα του δημοσίου (εκπαιδευτική μονάδα). Στα πλαίσια υλοποίησης του έργου του αναπτύσσει συνεργασίες και με άλλους φορείς κάθε επιπέδου και εμβέλειας. Ιδιαίτερα δε με το Δήμο Καλαβρύτων και τα εντεταλμένα από αυτό όργανα (Δημοτική Επιτροπή Παιδείας και Σχολική Επιτροπή). Μάλιστα στα χρόνια που έχω την τύχη να βρίσκομαι στη θέση του Διευθυντή του ΓΕΛ Καλαβρύτων, υπάρχει άριστη σχέση και συνεργασία με όλους τους κατά καιρούς υπεύθυνους. Το ίδιο άριστο συνεργατικό κλίμα έχει διαμορφωθεί και τώρα με τους νέους Προέδρους της Σχολικής Επιτροπής αλλά και της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Βασίλη Κουτρουλάκη, που εμφανίζεται στο μικτό κείμενό σας-ανακοίνωσή μας. Επειδή οι ρόλοι μας είναι διακριτοί και δεν πρέπει να συγχέονται , παρακαλώ να δημοσιεύσετε το παρόν με την ανακοίνωση του σχολείου μας σε αυτοτελές δημοσίευμα και στο εξής οι ανακοινώσεις του ΓΕΛ Καλαβρύτων να δημοσιεύονται χωρίς παρεμβάσεις. Με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ.Βασίλη Κουτρουλάκη όπως και με τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κ.Γιάννη Σαμαρτζόπουλο, βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία και προσπάθεια επίλυσης προβλημάτων, από τις 6 Μαρτίου 2020, όταν έκλεισαν τα σχολεία (έλλειψη σύνδεσης και εξοπλισμού σε μαθητές για την τηλεκπαίδευση, κ.ά.). Οι θετικές ενέργειές τους ως αιρετών εκπροσώπων του Δήμου Καλαβρύτων όμως δεν μπορούν και δεν θα πρέπει να «χάνονται» μαζί με μια απλή ανακοίνωση διοικητικού τύπου του σχολείου. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία Ο Διευθυντής του ΓΕΛ Καλαβρύτων Βασίλειος Νικ. Σπανός" ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ: Στις 6 Μαΐου 2020, δημοσιεύσαμε άρθρο δικό μας με τίτλο "Ώρα Βασίλη Κουτρουλάκη και η ανακοίνωση του Λυκείου" (διαβάστε εδώ). Λίγο πριν και αμέσως μόλις τη λάβαμε, είχαμε δημοσιεύσει αυτούσια και χωρίς παρεμβάσεις,  την ανακοίνωση του ΓΕΛ Καλαβρύτων με τίτλο "Ανακοίνωση του Λυκείου Καλαβρύτων για την επανέναρξη της λειτουργίας των σχολείων" (διαβάστε εδώ). Όμως από λάθος δικό μας, η ημερομηνία του άρθρου, αντί του ορθού, 6 Μαΐου 2020, είχε γραφεί 6 Μαΐου 2000 και έτσι το άρθρο είχε μπλεχθεί με άλλα προγενέστερα, με αποτέλεσμα να μην είναι ορατό.

Όπως και να έχει, το σφάλμα είναι δικό μας, ζητάμε συγνώμη, τόσο από το Διευθυντή του ΓΕΛ Καλαβρύτων κ. Βασίλειο Σπανό, όσο και από το σύλλογο διδασκόντων.

Διορθώσαμε την ημερομηνία του συγκεκριμένου άρθρου με την ανακοίνωση του σχολείου και τη δημοσιεύουμε πάλι.   Με την επανέναρξη της λειτουργίας των σχολείων τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2020, εστάλησαν οδηγίες από το Υπουργείο Παιδείας και τον Ε.Ο.Δ.Υ. σε όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας. Στο σχολείο ήδη από σήμερα 5 Μαΐου γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την απρόσκοπτη επαναλειτουργία στη βάση των προαναφερόμενων οδηγιών με τη συνεργασία του Δήμου και της Σχολικής Επιτροπής. Το ενημερωτικό υλικό έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του σχολείου μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Παρακαλούμε για την ενημέρωση όλων των μελών της σχολικής κοινότητας, προκειμένου να έχουμε μια ασφαλή και αποτελεσματική επιστροφή στα σχολικά μας καθήκοντα.    

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.