«Έφυγε ο Μιχάλης Τσιμπρής, Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος Καλαβρύτων»

Δελτίου τύπου του Δήμου Καλαβρύτων.

Απεβίωσε, σήμερα, το πρωί , ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος Καλαβρύτων, Μιχάλης Τσιμπρής.

Ο Μιχάλης Τσιμπρής γεννήθηκε πριν από 68 χρόνια στο Σιγούνι Καλαβρύτων. Εφεξής μετανάστευσε και εργάστηκε στην μακρινή Αυστραλία, όπως και άλλα Καλαβρυτινόπουλα, επέστρεψε στην πατρίδα και υπηρέτησε ως υπάλληλος του Υπουργείου Οικονομικών στην Εφορία Καλαβρύτων, μέχρι τη συνταξιοδότηση του. Ασχολήθηκε, ενεργά, με τα κοινά, εξελέγη Πρόεδρος της κοινότητας Σιγουνίου, επί μακρά σειρά ετών, δημοτικός σύμβουλος Καλαβρύτων, με τους συνδυασμούς του πρώην και νυν Δημάρχου, Θανάση Παπαδόπουλου και Γιώργου Λαζουρά, για χρόνια ήταν Αντιδήμαρχος Καλαβρύτων και το Σεπτέμβριο και Οκτώβριο του 2009 (μετά την παραίτηση του Θανάση Παπαδόπουλου, μέχρι και την εκλογή του Γ. Λαζουρά) άσκησε τα καθήκοντα Δημάρχου Καλαβρύτων.

Ήταν έγγαμος με τη Γιάννα Παπαδημητρίου - Τσιμπρή, που απεβίωσε πριν από δυο χρόνια και απέκτησε τέσσερις θυγατέρες, την Παναγούλα, την Ηρώ (Διευθύντρια της πολυμετοχικής δημοτικής επιχείρησης ΑΧΑΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΕ) την Αγγελική και τη Χριστίνα.

Η εξόδιος ακολουθία του θα γίνει, αύριο, Πέμπτη και ώρα 12:00, στην Κεντρική Εκκλησία Καλαβρύτων.

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, κ. Γιώργος Λαζουράς, μόλις πληροφορήθηκε την απώλεια του Μιχάλη Τσιμπρή, δήλωσε: «Είμαι συντετριμμένος από τη απώλεια ενός άριστου συνεργάτη, ενός πραγματικού φίλου, ενός συναγωνιστή στη ζωή και στην αυτοδιοίκηση. Ο Μιχάλης Τσιμπρής, αυτός ο «βράχος» του Σιγουνίου και των Καλαβρύτων, έπεσε, αφού έδωσε με υποδειγματικό ήθος, απαράμιλλο θάρρος και αξιοπρέπεια την τελευταία μεγάλη μάχη της ζωής τους. Τη μόνη μάχη, που, δεν νίκησε. Η απώλεια του, για το Δήμο μας είναι μεγάλη και το κενό που αφήνει δυσαναπλήρωτο. Θα θυμόμαστε πάντα, θα μας καθοδηγούν και θα μας διδάσκουν, ο πρόσχαρος, ειλικρινής και ακέραιος χαρακτήρας του, η απαρέγκλιτη πίστη του στις αρχές, τις αξίες και τους ανθρώπους, τους οποίους υποστήριζε, η αγάπη του για την οικογένειά του, η μαχητικότητα και η αγωνιστικότητά του, η ανιδιοτελής και αφειδώλευτη προσφορά του στα Καλάβρυτα, στο Σιγούνι και σε όλα τα χωριά του Δήμου μας.

Συλλυπούμαι, από καρδιάς, τις αγαπημένες του κόρες και τους συγγενείς του».


 


 

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.