Έχουν βγει για τα καλά τα μαχαίρια στη ΝΔ Αχαΐας - Επιστολή Δημ.Τριανταφυλλόπουλου προς τους κ.κ Μάκκα και Α.Παπαμιμίκο

Ο Υπ.Βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος,με αφορμή την επίσκεψη στην Πάτρα Στελεχών της παράταξης, σήμερα 22 Απριλίου, καθώς και του Προέδρου Αντώνη Σαμαρά,το Σάββατο 25 Απριλίου για την Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Δυτικής Ελλάδας-Ζακύνθου-Κεφαλλονιάς,απέστειλε σήμερα, προς τον Πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε Αχαΐας Γ.Μάκκα και τον Γραμματέα της Π.Ε του κόμματος Ανδ.Παπαμιμίκο, την ακόλουθη επιστολή.    

 

Πάτρα 22 Απριλίου 2015


 

Προς

κ. Γιάννη Μάκκα

ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΟ.Δ.Ε ΑΧΑΪΑΣ

Κοινοποίηση:

-ΜΕΛΗ ΝΟ.Δ.Ε ΑΧΑΪΑΣ

-κ. Ανδρέα Παπαμιμίκο

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Π.Ε Ν.Δ


 

Αγαπητέ Πρόεδρε

Με αφορμή την τηλεφωνική πρόσκλησή σου στα Γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε Αχαΐας, για τη συμμετοχή μου στη σύσκεψη της 22ας Απριλίου,υπό τον Βουλευτή μας Μάκη Βορίδη, με αντικείμενο την οργάνωση της επίσκεψης του Προέδρου μας Αντώνη Σαμαρά το προσεχές Σάββατο στην Πάτρα,ή και άλλα τυχόν εσωκομματικά θέματα,θα ήθελα να σε ενημερώσω, για τα εξής:

- Πιστός στις πάγιες απόψεις μου - οι οποίες τόσο σ'εσένα όσο και δημοσίως στον κόσμο της Ν.Δ είναι διατυπωμένες πολλάκις - θα ήθελα να σου επαναλάβω, πως δεν δύναμαι πολιτικά και εσωκομματικά ως Στέλεχος του κόμματος (επί μία δεκαετία και πλέον) ν' αποδεχθώ και να υιοθετήσω τέτοιες πρακτικές, που κατά την συνήθη τακτική κάποιων "άνωθεν εγκεφάλων", στην πραγματικότητα έχουν ως σκοπό να "κουκουλώσουν άτσαλα" τα όποια "κακώς κείμενα" τα του "οίκου" μας, στην περιοχή!

- Η φιλοσοφία κάποιων "από ψηλά",να μην επιτρέψουν επί 3 μήνες, μία έστω μετεκλογική συζήτηση(!) - σ'επίπεδο Ν.Δ Αχαΐας - για τα όσα ευτράπελα συνέβησαν προεκλογικά σε τοπικό επίπεδο αλλά και κεντρικά εις βάρος της ενότητας του ανθρώπινου πολιτικού δυναμικού της παράταξης στο νομό, προκειμένου ενωμένα να πορευτούμε στην επόμενη μέρα, όχι μόνο δεικνύει "φόβο" για όσα ακουστούν, αλλά και "σιγοντάρισμα" απ' όσους "τρέμουν" μάλλον στο ενδεχόμενο ν' ακουστούν αλήθειες των πράξεών τους,αλλά και των εσωκομματικών συνεργών τους,εις βάρος της ομοθυμίας και του αλληλοσεβασμού της πορείας εκάστου εξ ημών,εντός της Ν.Δ!

- Είναι "σκέτη κοροϊδία", η ΝΟ.Δ.Ε Αχαΐας ν'ανακοινώνει δημόσια (στις 17 Μαρτίου) ανοιχτή κι ευρεία εκλογοαπολογιστική συνεδρίαση, αλλά αυτή να μην γίνεται ποτέ...πιθανά άνευ υπαιτιότης της!

Κατά συνέπεια κι επειδή η Κεντρική Διοίκηση του κόμματος, φαίνεται πως έχει επιλέξει "συρρικνωτικά" τους συνοδοιπόρους της στην Αχαία:

- Πορευθείτε στην οργανωτική ανασυγκρότηση της Ν.Δ,με τους "εκλεκτούς" της "Συγγρού" και του "Μαξίμου", ελλείψει σεβασμού και ισοτιμίας αγωνιζόμενων στελεχών που κράτησαν και κρατούν "με νύχια και με δόντια" την κομματική βάση στα πολύ δύσκολα!

- Πορευθείτε με τους "φερτούς και φυτευτούς" που από το πουθενά έγιναν κάτι κομματικά και πολιτικά.

- Πορευθείτε μ' εκείνους,που ενώ πρώτα, με προκλητικό τρόπο έσβησαν το ιστορικό σύμβολο της παράταξης από τις ταμπέλες των Πολιτικών τους Γραφείων, μη στηρίζοντας δημόσια την Κυβέρνηση "Σαμαρά"(!),μετά "βολεύτηκαν"σε Κυβερνητικά αξιώματα κι άλλαξαν ξάφνου προσωπείο,στηριζόμενοι προκλητικά από "μεγάλα κεφάλια" του κόμματος και της Κυβέρνησης...για το "ευχαριστώ" μάλλον!

Λόγω της κρισιμότητας του σημείου που βρίσκεται σήμερα η Ν.Δ, δεν ανέχομαι πια τη λογική κάποιων,που μας θέλουν πάντα,ως ένα καλό "μπούγιο" στα κομματικά δρώμενα, αλλά κατά τ'άλλα και σ' όλα τ' άλλα ...μόνο οι "ολίγοι και αρεστοί"!

Πρόεδρε...

Κατόπιν αυτών, δεν θα λάβω μέρος, τόσο στις περιοδείες και προσυσκέψεις των κ.κ. Βορίδη και Αυγενάκη, όσο και στην Περιφερειακή Συνδιάσκεψη του Σαββάτου στην Πάτρα, χωρίς την παραμικρή διάθεση αμφισβήτησης του Αρχηγού μας Αντώνη Σαμαρά, παρά μονάχα στεκόμενος απέναντι στις πρακτικές εκείνων που πληγώνουν την κομματική βάση της Ν.Δ, με εμφανή δείγματα έλλειψης εσωκομματικής αλληλοεκτίμησης, δημοκρατίας, ουσιαστικού διαλόγου, αυτοκριτικής κι ανταλλαγής απόψεων ή προτάσεων, ορθής στελεχιακής αξιολόγησης και κρίσης, αλλά πάνω απ΄όλα σεβασμού των χρόνιων αγώνων πολλών εξ ημών.


 

Με αγωνιστική διάθεση

Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος

ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ Ν.Δ


 

Υ.Γ:Καλό θα ήταν πάντως,για μας,για το κόμμα, μα πιο πολύ για τις κοινωνίες και τους συμπολίτες μας στην Αχαΐα,ο σημερινός αξιόλογος απεσταλμένος του κόμματός μας κ. Βορίδης,να έδινε τη δέουσα προσοχή και το πρέπον ενδιαφέρον,όταν επί Υπουργίας του στον Τομέα της Υγείας, "δεν άκουγε και δεν έβλεπε" όλα όσα εγκαίρως του ζητούσαμε εγγράφως και προφορικώς μέσω των κομματικών συνεργατών του (εάν κι όποτε έβγαιναν στο τηλέφωνο) ώστε σε απόλυτο πνεύμα εσωκομματικής και ενδοκυβερνητικής συνεργασίας, πάμπολλα προβλήματα των Νοσοκομειακών Μονάδων Αιγίου, Καλαβρύτων, Κάτω Αχαΐας και Πατρώ, να αντιμετωπισθούν μερικώς ή ολικώς!                        

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 12 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.