ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛAΔΑ: Το όνομα του Δημήτρη Κατσικόπουλου στο φόντο των περιφερειακών εκλογών του 2023

Το όνομα του Δημήτρη Κατσικόπουλου, φέρεται να "παίζει" ευρέως για τις περιφερειακές εκλογές του 2023 στη Δυτική Ελλάδα.

Ο ίδιος δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, ωστόσο όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, τόσο στελέχη που πρόσκεινται στο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ και προέρχονται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, όσο και στελέχη προερχόμενα από τον ευρύτερο χώρο του Κέντρου και όχι μόνο, βλέπουν στο πρόσωπο του κ. Κατσικόπουλου την ιδανική υποψηφιότητα στο όνομα μιας πιθανής κεντροαριστεράς συμμαχίας.

Θεωρούν ότι ο κ. Κατσικόπουλος πληρεί τα κριτήρια και μπορεί να διεκδικήσει με μεγάλες πιθανότητες την περιφέρεια, αφού και εμπειρία διαθέτει από την προηγούμενη θητεία του στην αυτοδιοίκηση, υπενθυμίζουμε ότι υπηρέτησε ως αιρετός νομάρχης 2003 - 2010, γνωρίζει να διεξάγει εκλογές, γνωρίζει την ανθρωπογεωγραφία της περιοχής και κυρίως έχει την γνώση και την ικανότητα να διαχειρίζεται θέματα που αφορούν μια Περιφέρεια.

Ο ίδιος όπως προαναφέραμε κρατά κλειστά τα χαρτιά του, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, είναι ισχυρό το ενδεχόμενο, να δούμε τον συμπατριώτη μας Δημήτρη Κατσικόπουλο να ηγείται μιας κεντροαριστεράς παράταξης και να διεκδικεί με ιδιαίτερες αξιώσεις την Περιφέρεια. 

Β.Α.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
14 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.