ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ - Δωρεάν κλινική εξέταση μαστού Δελτίο Τύπου

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θέλοντας να στηρίξει Συλλόγους και Φορείς και παράλληλα να προτρέψει ακόμη περισσότερους συνανθρώπους μας να κάνουν προληπτικές ιατρικές εξετάσεις, διαθέτει την Κινητή της Μονάδα για διάφορες δράσεις.

Αύριο Πέμπτη (9/10), την Παρασκευή (10/10) και το Σάββατο (11/10) στην πλατεία Γεωργίου Α’ στην Πάτρα, η Περιφέρεια δίνει ηχηρό «παρών» με την ιατρική Κινητή Μονάδα Υγείας «Χρίστος Φραγκίδης», στη δράση «Δωρεάν κλινική εξέταση (ψηλάφηση) μαστού» που διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» στο Νομό Αχαΐας σε συνεργασία με την Π.Δ.Ε.

Επιπλέον, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θέλοντας να στηρίξει ως συνδιοργανωτής το «Run Greece» (διοργάνωση του ΣΕΓΑΣ και της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων»), το οποίο είναι μια σειρά μαζικών λαϊκών αγώνων δρόμου με σκοπό να προβάλει το νέο θεσμό της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης και τις ιστορικές πόλεις της χώρας μας, διαθέτει την Κινητή Ιατρική Μονάδα στη διοργάνωση της ερχόμενης Κυριακής 12 Οκτωβρίου 2014 στο κέντρο της Πάτρας.


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.