Δωρεάν rapid test στο Δήμο Καλαβρύτων από την ΒΑΣΕΡΚΡΑΦΤ ΑΕ

Η εταιρεία ΒΑΣΕΡΚΡΑΦΤ ΑΕ πρόσφατα κατασκεύασε έναν μικρό υδροηλεκτρικό σταθμό, ισχύος 1,9MW στην περιοχή που διασχίζει ο Μανεσαικος ποταμός μεταξύ Δροσάτου και Πετσάκων. Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, αποφάσισε να προχωρήσει στην αγορά rapid test (με έγκριση του Γερμανικού Οργανισμού Φαρμάκων) για την ανίχνευση του COVID-19, τα οποία θα προσφερθούν δωρεάν και στο Δήμο Καλαβρύτων, για τους κατοίκους των χωριών Γουμένισσα, Δροσάτο, Πετσάκοι, Κορφές, Μπόσι, καθώς και στα Τριπόταμα. Όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, η ενέργεια αυτή γίνεται, στα πλαίσια της πάγιας φιλοσοφίας της εταιρείας, στις περιοχές που αναπτύσσει και επενδύει σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ), να επιστρέφονται μέρος των κερδών της στις τοπικές κοινωνίες. Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της ΒΑΣΕΡΚΡΑΦΤ ΑΕ:

Η εταιρεία μας αποφάσισε να προχωρήσει στην αγορά rapid test (με έγκριση του Γερμανικού Οργανισμού Φαρμάκων) για την ανίχνευση του COVID-19, τα οποία θα διενεργηθούν μέσω του Υγειονομικού Σταθμού Λαμπείας και θα είναι δωρεάν για όλους. Αρχικά, θα πραγματοποιηθούν rapid test για τους κατοίκους των χωριών της πρώην Δημοτικής Ενότητας Λαμπείας (Δίβρη, Ορεινή και Αστράς) του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας Νομού Ηλείας το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου και Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν τεστ τα οποία θα απευθύνονται στους κατοίκους των χωριών της πρώην Δημοτικής Ενότητας Λασιώνος (Κακοτάρι και Πανόπουλο που ήδη έχουν εμφανιστεί κρούσματα) του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας Νομού Ηλείας, της πρώην Δημοτικής Ενοτήτας Κοντοβαζαίνης (Παραλογγοί, Πέτα και Βιδιάκι) του Δήμου Γορτυνίας Νομού Αρκαδίας όπως επίσης και στους κατοίκους από την πρώην Δημοτική Ενότητα Αροανίας (Τριπόταμα) του Δήμου Καλαβρύτων Νομού Αχαΐας. Επίσης, θα διενεργηθούν τεστ στα χωριά Γουμένισσα, Δροσάτο, Πετσάκοι, Κορφές, Μπόσι του Δήμου Καλαβρύτων. Με την παρούσα ανακοίνωση καλούμε τους οικείους Δήμους (Αρχαίας Ολυμπίας, Γορτυνίας και Καλαβρύτων) έτσι ώστε :

1) να μας υποδείξουν κατάλληλες δομές υγείας για την διενέργεια των τεστ 2) να ενημερώσουν τους κατοίκους των προαναφερόμενων κοινοτήτων ώστε να συμμετέχουν 3) να διαθέσουν όπου χρειάζεται μεταφορικά μέσα για την μεταφορά των κατοίκων που θέλουν να κάνουν το τεστ Όσοι ενδιαφέρονται να κάνουν το τεστ θα πρέπει να έχουν οπωσδήποτε μαζί τους το ΑΜΚΑ. Επίσης, κατά την διαδικασία διενέργειας των τεστ θα τηρηθούν αυστηρά όλοι οι υγειονομικοί κανόνες και είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας. Τέλος, αυτή η δράση γίνεται στα πλαίσια της πάγιας φιλοσοφίας της εταιρείας μας, στις περιοχές που αναπτύσσουμε και επενδύουμε σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ), να επιστρέφουμε μέρος των κερδών μας στις τοπικές κοινωνίες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
4 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.