Δοκιμάστε δωρεάν εξοπλισμό από 17 εταιρίες στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων

Θέλετε να μάθετε καλά πριν αγοράσετε? Θέλετε να είστε γνώστης αυτού που αγοράζετε? Θέλετε πραγματικά να είστε εσείς ο tester αυτού που πρόκειται να αγοράσετε?
Το μεγαλύτερο ski test που έγινε ποτέ, με τη συμμετοχή 17 εταιρειών του χώρου γίνεται που αλλού; Στο Χονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων!
Δεν έχετε παρά να παρευρίσκεστε, στο ski & snowboard test που θα διοργανωθεί (καιρού επιτρέποντος) και φέτος από το μοναδικό χιονοδρομικό περιοδικό Ski & Snowboard+ σε συνεργασία με το Χ.Κ. Καλαβρύτων.
Θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 17 & 18 Ιανουαρίου 2015 στην θέση Βαθειά Λάκκα και θα αφορά τους εξοπλισμούς της υπάρχουσας σεζόν.
Θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 10.00 πμ και θα τελειώσει την Κυριακή στις 15.00 μμ.
Εταιρίες όπως η K2, η BLIZZARD-TECNICA BOOTS, η ROSSIGNOL, η SALOMON η VOLKL-MARKER, η DALBELLO BOOTS, η ELAN, η NORDICA, η HEAD, η FACTION, καθώς επίσης και οι εταιρίες με τα snowboard όπως η ARBOR, η VOLKL SNB, η HEAD SNB, η YES, η TRANS, η GOLTES, θα δώσουν την δυνατότητα σε όλους μας να δοκιμάσουμε τους εξοπλισμούς τους.
Δυνατότητα δοκιμής έχει όποιος φέρει επίσημο έγγραφο που να πιστοποιεί τα στοιχεία του (ταυτότητα, δίπλωμα κλπ.)
Μην το χάσετε γιατί θα χάσετε!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 16 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.