Ένα Διοικητικό συμβούλιο με δυναμική γεννήθηκε στα Καλάβρυτα

Μετά από σχετική πρόσκληση το KALAVRYTANET παραβρέθηκε σε συνεδρίαση του νέου Δ.Σ ενός συλλόγου με μεγάλη δράση.Η δυναμική που το Δ.Σ έχει είναι προφανής αφού οι άνθρωποι που το απαρτίζουν έχουν χρόνια τώρα παρουσία στα κοινά (σχετικό δημοσίευμα )

Πολύ ουσιαστική και αποδοτική ήταν η συνάντηση που πραγματοποίησε το Διοικητικό Συμβούλιο και οι Επιτροπές Δημοσίων Σχέσεων και Εκδηλώσεων του Σκακιστικού-Επιμορφωτικού Ομίλου Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), Κυριακή 8/3/2015 στο ζαχαροπλαστείο Ερμείδη στο άνω μέρος του πεζόδρομου Καλαβρύτων. Σε εξαιρετικό κλίμα, συζητήθηκαν διάφορα αγωνιστικά θέματα, σχετικά και την φετεινή επέτειο συμπλήρωσης 20 χρόνων επιτυχημένων και ποικιλλόμορφων δραστηριοτήτων του ΣΕΠΟΚΕ σε Αθλητικό-Πολιτιστικό και Κοινωνικό Επίπεδο, :

1. Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2015 (ΣΕΠΟΚΕ-ΕΣΣΠ-ΕΣΟ)

2. Συμμετοχή στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα (περιοχή ΕΣΣΠ) Ρίο 22/3/2015

3. Προγραμματισμός-Ενημέρωση για Πανελλήνιο Rapid Καλαβρύτων (ΚΕΔΙΚ 29/3/2015)

4. Εκτύπωση Βιβλίου-Λευκώματος 2ου Πανελλήνιο Διαγωνισμό Σκακιστικού Σκίτσου (του 2014)

5. Προγραμματισμός-Ενημέρωση για 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Σκακιστικού Σκίτσου (του 2015)

7. Προγραμματισμός περαιτέρω Κοινωνικών Δραστηριοτήτων

8. Προμήθεια περαιτέρω υλικού

Ακούστηκαν πολλές και ενδιαφέρουσες απόψεις, λήφθηκαν σημαντικές αποφάσεις και σχεδιάστηκαν δράσεις, πάντα με γνώμονα την όσο το δυνατόν καλύτερη και αποδοτικότερη λειτουργία του Ομίλου, προς όφελος όχι μόνο του ζατρικίου, αλλά και του Πολιτισμού.

Ο Πρόεδρος Δρ Ν. Χ. Ραζής, ευχαριστεί θερμά όλες και όλους, που βοήθησαν-συνέδραμαν και μόχθησαν, προκειμένου να επιτευχθούν τα έως σήμερα σημαντικά αποτελέσματα, αλλά και όσες και όσους έχουν δηλώσει ότι και μελλοντικά θα συμπορευτούν με τον ΣΕΠΟΚΕ.

Διάχυτη είναι η εντύπωση, ότι έρχονται ακόμη καλύτερες ημέρες για τον ΣΕΠΟΚΕ, προϊόν της συστηματικής δουλειάς που επιτελείται σε όλα τα επίπεδα.

 

 

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
7 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.