Δημοτικό συμβούλιο: Αποθεματικά, Πλατεία Κλειτορίας και μισθώματα κινητής τηλεφωνίας

Τακτική συνεδρίαση, η δεύτερη μέσα στον ίδιο μήνα,του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα την 25η του μηνός   Ιουνίου του έτους 2015  ημέρα Πέμπτη και ώρα: 18.00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.        Περί, σύστασης (συνίδρυσης) και από το Δήμο Καλαβρύτων, μαζί με άλλους δήμους της χώρας, της αστικής εταιρείας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία «ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» και το διακριτό τίτλο «Δ.Ε.Π.Α.Ν – Δίκτυο Πόλεων» συμμετοχής του Δήμου, σ’ αυτή και στην πρώτη (ιδρυτική – καταστατική) γενική συνέλευση αυτής, την 27-6-2015 στη Δράμα και ορισμού του Δημάρχου, με τον αναπληρωτή του, για την εκπροσώπηση του δήμου,  στη γενική συνέλευση, αυτή.
2.        Περί επανορισμού των εκπροσώπων του Δήμου Καλαβρύτων, για τη συμμετοχή τους στην τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της αναπτυξιακής ανώνυμης εταιρείας Ο.Τ.Α., με την επωνυμία « ΑΧΑΪΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ  Α.Ε.  Ο.Τ.Α», την 26-6-2015, στα Καλάβρυτα καθώς και για την συμμετοχή τους σε κάθε άλλη τακτική ή έκτακτη γενική συνέλευση αυτής, που θα γίνει στην τρέχουσα δημοτική περίοδο (θητεία). Σχετική η υπ’ αριθ. 334/2014 απόφαση του δημοτικού Συμβουλίου.
3.        Περί έγκρισης της υπ’ αριθμόν 16/29-5-2015 απόφασης του νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου του Δήμου με την επωνυμία «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ»  περί του οργανισμού εσωτερικής υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) αυτού.
4.        Περί απαλλαγής του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου με την επωνυμία     «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ»   από την καταβολή των δημοτικών τελών και τελών ύδρευσης για ακίνητό του στα Καλάβρυτα, για όσο διάστημα παραμένει ξενοίκιαστο.
5.        Περί ενημέρωσης για το υπ’ αριθ. πρωτ. 7883/12-6-2015 έγγραφο του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών πόρων με θέμα «Δυνατότητα υλοποίησης δημοσίων έργων εντός της περιόδου επιλεξιμότητας του Π.Α.Α. 2007-2013».    
6.        Περί της με αριθ. πρωτ. οικ. 199/10-6-2015 επιστολής του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης για τη μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων των φορέων   Γενικής Κυβέρνησης στην Τράπεζα της Ελλάδος.    
7.        Περί αναμόρφωσης-τροποποίησης του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος του δήμου οικον. έτους 2015.    
8.        Περί παράτασης ή ανανέωσης (σύναψης νέων) συμβάσεων με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας VIKTUS NET WORKS ή VODAFON-PANAFON AEET & WID ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΕΒΕ για την   αναπροσαρμογή των ετήσιων μισθωμάτων, εγκατάστασης των κεραιών κινητής τηλεφωνίας στη θέση «ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ» (ΣΤΑΘΜΟΣ 318  ROGOI) Τοπικής Κοινότητας Ρογών, Δ.Ε. Καλαβρύτων Δήμου Καλαβρύτων.
9.        Περί καθορισμού των τμημάτων των κοινοχρήστων χώρων της πλατείας της Κλειτορίας, για τα οποία, επιτρέπεται η παραχώρηση της χρήσης τους για τη χρησιμοποίησή τους από τα περί αυτή καταστήματα (με τραπεζοκαθίσματα κ.λ.π.).
10.        Περί έγκρισης επέκτασης του δικτύου ΔΕΔΔΗΕ για την ηλεκτροδότηση στάβλου με απλή μονοφασική παροχή στη θέση «Καλτεζά» στην Τ.Κ. Κάτω Βλασίας Δ.Ε. Καλαβρύτων και ψήφισης πίστωσης ποσού 2.811,17 € υπέρ καταβολής της ΔΕΔΔΗΕ γι’ αυτήν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 11 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.